НАШИЯТ ЗАЛОГ ОТНОСНО ПОТРЕБИТЕЛСКАТА ЗАЩИТА И ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

Поверителността на потребителите и защитата на данните са наше задължение и необходими за защита на потребителите на нашия сайт и техните лични данни. Данните са отговорност, те трябва да се събират и обработват само когато е абсолютно необходимо. Никога няма да продаваме, наемаме или споделяме вашите лични данни. Няма да правим вашата лична информация публична без вашето съгласие. Вашата лична информация (име) ще бъде публикувана само ако искате да направите коментар или преглед на уебсайта.

СЪОТВЕТНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО

Заедно с нашите бизнес и вътрешни компютърни системи, този уебсайт е проектиран да отговаря на следните национални и международни законодателства по отношение на защитата на данните и поверителността на потребителите:

Общ регламент на ЕС за защита на данните от 2018 г. (GDPR)
Закон за поверителността на потребителите в Калифорния от 2018 г. (CCPA)
Закон за защита на личната информация и електронни документи (PIPEDA)

КАКВА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ И ЗАЩО

По-долу можете да намерите каква информация събираме и причините за събирането ѝ. Категориите на събраната информация са както следва:

Тракери за посещение на сайта

Този сайт използва Google Analytics (GA) за проследяване на взаимодействието с потребителите. Използваме тези данни, за да определим броя на хората, които използват нашия сайт; за да разберат по-добре как намират и използват нашите уеб страници; и да проследят пътуването им през уебсайта.

Въпреки че GA записва данни като вашето географско местоположение, устройство, интернет браузър и операционна система, никоя от тази информация не ви идентифицира лично за нас. GA също така записва IP адреса на компютъра ви, който би могъл да се използва, за да ви идентифицира лично, но Google не ни предоставя достъп до това. Считаме, че Google е обработващ данни на трета страна.

GA използва бисквитки, подробности за които могат да бъдат намерени в ръководствата за разработчици на Google. Нашият уебсайт използва изпълнението на GA на analytics.js. Деактивирането на „бисквитките“ във вашия интернет браузър ще попречи на GA да проследява която и да е част от вашето посещение на страници в този уебсайт.

В допълнение към Google Analytics, този уебсайт може да събира информация (държана в публично достояние), приписана на IP адреса на компютъра или устройството, което се използва за достъп до него.

Отзиви и коментари

Ако решите да добавите коментар към която и да е публикация на нашия сайт, името и имейл адресът, които въведете с вашия коментар, ще бъдат запазени в базата данни на този уебсайт, заедно с IP адреса на вашия компютър и часа и датата, на които сте изпратили коментара. Тази информация се използва само за да ви идентифицира като сътрудник в раздела за коментари на съответната публикация и не се предава на никой от обработващите данни на трети страни, описани по-долу. Само вашето име и имейл адрес, които сте предоставили, ще бъдат показани на публичния уебсайт. Вашите коментари и свързаните с тях лични данни ще останат на този сайт, докато не сметнем за подходящо:

  • Одобрете или премахнете коментара:

- ИЛИ -

  • Премахнете публикацията.

ЗАБЕЛЕЖКА: За да осигурите вашата защита, трябва да избягвате въвеждането на лична информация в полето за коментари на коментари за публикации в блога, които изпращате на този уебсайт.

Подаване на формуляри и имейл бюлетин на уебсайта

Ако решите да се абонирате за нашия имейл бюлетин или да изпратите формуляр на нашия уебсайт, имейл адресът, който ни изпратите, ще бъде препратен на трета страна, която предоставя услуги за маркетингова платформа. Вашият имейл адрес ще остане в тяхната база данни, докато продължим да използваме услугите на трета страна от маркетинговата компания единствено с цел маркетинг по имейл или докато изрично не поискате премахване от списъка.

Можете да направите това, като се отпишете с помощта на връзките за отписване, съдържащи се във всеки имейл бюлетин, който ви изпращаме, или като поискате премахване по имейл.

По-долу са изброени частите информация, които можем да съберем като част от обслужването на заявките на нашите потребители на нашия уебсайт:

  • Име
  • Пол
  • Електронна поща
  • Телефон * (задължително)
  • подвижен
  • Адрес
  • град
  • Област
  • Пощенски код
  • Държава
  • IP Адрес

Ние не даваме под наем, продаваме или споделяме вашата лична информация на трети страни, освен за предоставяне на услуги, които сте поискали, когато имаме вашето разрешение или при следните обстоятелства: отговаряме на призовки, съдебни разпореждания или съдебен процес или на установяваме или упражняваме нашите законни права или защитаваме срещу правни претенции; ние вярваме, че е необходимо да споделяме информация, за да разследваме, предотвратяваме или предприемаме действия по отношение на незаконни дейности; нарушения на нашите Общи условия или както по закон се изисква по друг начин; и ние прехвърляме информация за вас, ако сме придобити от или сме обединени с друга компания.

Имейли за възстановяване на приходи

В някои случаи работим с компании за ремаркетинг на услуги за изпращане на съобщения за уведомяване, ако сте изоставили количката си, без да правите покупка. Това е единствената цел да напомни на клиентите да завършат покупката, ако желаят. Компаниите за ремаркетинг извършват улавяне в реално време на вашия имейл идентификатор и бисквитки, за да изпратят покана по имейл за завършване на транзакцията, ако клиентът изостави количката. Идентификационният номер на имейл на клиента обаче се изтрива от неговата база данни веднага щом покупката приключи.

„Не продавайте моите данни“

Ние не продаваме лична информация на нашите клиенти или на непълнолетни лица на възраст под 16 години на събирачи на данни на трети страни и следователно бутонът за отказ „Не продавайте моите данни“ е незадължителен на нашия уебсайт. Повтаряйки, ние можем да събираме вашите данни с единствената цел да попълним заявка за услуга или за маркетингови комуникации. Ако искате да получите достъп или да изтриете личната си информация, можете да го направите, като ни изпратите своите данни по имейл.

Важно известие за непълнолетни, споделящи лична информация

Ако сте на възраст под 16 години, ТРЯБВА да получите съгласието на родителите преди:

  • Подаване на формуляр
  • Публикуване на коментар в нашия блог
  • Абонирайте се за нашата оферта
  • Абонирайте се за нашия имейл бюлетин
  • Извършване на транзакция

Достъп / изтриване на лична информация

Ако желаете да видите или изтриете личната си информация, моля, изпратете ни имейл с използвания имейл адрес, вашето име и искане за изтриване. Като алтернатива можете да попълните формуляра в долната част на тази страница, за да видите и / или изтриете вашите данни, съхранявани при нас. Всички данни за контакт можете да намерите в долната част на тази страница.

КАК СЪБИРАМЕ ИНФОРМАЦИЯ

  • Регистрация
  • Записване за бюлетин
  • Бисквитки
  • Форми
  • блогове
  • Проучвания
  • Подаване на поръчка
  • Информация за кредитната карта (Моля, обърнете внимание: Фактуриране и платежни услуги - за обработка на транзакции с кредитни карти се изисква одобрение)

ПРОЦЕСОРИ НА ДАННИ ЗА ТРЕТИ СТРАНИ

Използваме редица трети страни за обработка на лични данни от наше име. Тези трети страни са внимателно подбрани и всички те спазват законодателството. Ако поискате вашата Лична информация да бъде изтрита при нас, заявката ще бъде препратена и на страните по-долу:

ПОЛИТИКА НА КООКИЕ

Тази политика обхваща използването на бисквитки и други технологии, ако сте се съгласили да ги получавате. Видовете бисквитки, които използваме, се разделят на 3 категории:

Основни бисквитки и подобни технологии

Те са жизненоважни за работата на нашите услуги на нашите уебсайтове и приложения. Без използването на тези бисквитки части от нашите уебсайтове няма да функционират. Например бисквитките на сесията позволяват навигация, която е последователна и оптимална за скоростта на мрежата на потребителя и устройството за сърфиране.

Аналитични бисквитки и подобни технологии

Те събират информация за вашето използване на нашите уебсайтове и приложения и ни дават възможност да подобрим начина, по който работи. Например, бисквитките за анализ ни показват кои са най-често посещаваните страници. Те също така помагат да се идентифицират всички трудности, които имате при достъпа до нашите услуги, за да можем да отстраним всички проблеми. Освен това тези бисквитки ни позволяват да видим общите модели на използване на обобщено ниво.

Проследяване, рекламни бисквитки и подобни технологии

Използваме тези видове технологии, за да предоставяме реклами, които са по-подходящи за вашите интереси. Това може да стане чрез доставяне на онлайн реклами въз основа на предишна активност при сърфиране в мрежата. Ако сте включили бисквитките се поставят във вашия браузър, който ще съхранява подробности за уебсайтовете, които сте посетили. След това рекламата въз основа на това, което сте разглеждали, ви се показва, когато посещавате уебсайтове, които използват същите рекламни мрежи. Ако сте се включили, ние също можем да използваме бисквитки и подобни технологии, за да ви предоставяме реклами въз основа на вашето местоположение, оферти, върху които кликнете, и други подобни взаимодействия с нашите уебсайтове и приложения.

За да коригирате настройките си за поверителност, посетете тази страница: Предпочитания за поверителност

ВАШИТЕ ПРАВА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ НА КАЛИФОРНИЯ И „НЕ ПРОСЛЕДВАЙТЕ“

Съгласно Раздел 1798.83 на Гражданския кодекс на Калифорния, тази политика предвижда, че ние споделяме лична информация (както е определена в Раздел 1798.83 на Гражданския кодекс на Калифорния) с цел директен маркетинг, само ако сте се съгласили или имате възможност да изберете -out и изберете да не се отказвате от такова споделяне по времето, когато предоставяте лична информация или когато се ангажирате с услуга, която предоставяме. Ако не се включите или се откажете по това време, ние не споделяме вашата лична информация с трета страна.

Раздел 22575 (b) на Кодекса за бизнес и професии в Калифорния предвижда, че жителите на Калифорния имат право да знаят как реагираме на настройките на браузъра „НЕ ПРОСЛЕДВАЙТЕ“. Понастоящем няма управление сред участниците в индустрията по отношение на това какво означава „НЕ ПРОСЛЕДВАЙТЕ“ в този контекст и следователно няма да променяме практиките си, когато получаваме тези сигнали. Ако искате да научите повече за „НЕ ПРОСЛЕДВАЙТЕ“, моля, посетете https://allaboutdnt.com/ .

НАРУШЕНИЯ НА ДАННИ

Ще докладваме за всяко незаконно нарушение на данните на базата данни на този уебсайт или базата данни на който и да е от нашите трети лица, обработващи данни, на всички съответни лица и органи в рамките на 72 часа след нарушението, ако е очевидно, че личните данни, съхранявани в идентифицируем начин е откраднат.

ОТКАЗ

Материалите на този уебсайт са предоставени „такива, каквито са“. Ние не даваме никакви гаранции, изразени или подразбиращи се, и с това се отказваме и отричаме всички други гаранции, включително без ограничение, подразбиращи се гаранции или условия на продаваемост, годност за определена цел или ненарушаване на интелектуалната собственост или друго нарушаване на права. Освен това, ние не гарантираме и не правим никакви изявления относно точността, вероятните резултати или надеждността на използването на материалите на този уеб сайт или по друг начин свързани с такива материали или на сайтове, свързани с този сайт.

ПРОМЕНИ В НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Можем да модифицираме тази политика по свое усмотрение по всяко време. Няма да информираме изрично нашите клиенти или потребители на уебсайта за тези промени. Вместо това препоръчваме да проверявате тази страница от време на време за промени в политиката.

Чрез въвеждане на валиден имейл адрес, до който имате достъп, ние ще ви информираме за всяка лична информация, която събираме, свързана с този имейл адрес, и как да го управлявате, ако решите да го направите.

ДАТА НА ВЛИЗАНЕ В СИЛА: 10

Условия за ползване

условия

С достъпа си до този сайт, Вие се съгласявате да бъдат обвързани с тези Условия уеб сайт и Условия за ползване, всички приложими закони и разпоредби, и се съгласявате, че носите отговорност за съответствието с всички приложими местни закони. Ако не сте съгласни с някое от тези условия, ви е забранено да използват или достъп до този сайт. Материалите, съдържащи се в този уеб сайт са защитени от приложимото авторското право и търговската марка.

Използвайте лиценз

Дава се разрешение за временно изтегляне на едно копие от материалите (информация или софтуер) на уебсайта на BMG само за личен, нетърговски преходен преглед. Този лиценз се прекратява автоматично, ако нарушите някое от тези ограничения и може да бъде прекратен от BMG по всяко време. При прекратяване на гледането на тези материали или при прекратяване на този лиценз, трябва да унищожите всички изтеглени материали, които са във ваше притежание, независимо дали са в електронен или печатни формат.

опровержение

Материалите на уебсайта на BMG се предоставят „такива, каквито са“. BMG не дава никакви гаранции, изразени или подразбиращи се, и с това се отказва и отрича всички други гаранции, включително без ограничение, подразбиращи се гаранции или условия на продаваемост, годност за определена цел или ненарушаване на интелектуалната собственост или друго нарушаване на права. Освен това, BMG не гарантира и не прави никакви изявления относно точността, вероятните резултати или надеждността на използването на материалите на своя уебсайт в Интернет или по друг начин свързани с такива материали или на сайтове, свързани с този сайт.

Ограничения

В никакъв случай BMG или неговите доставчици не носят отговорност за каквито и да е щети (включително, без ограничение, щети поради загуба на данни или печалба или поради прекъсване на бизнеса), произтичащи от използването или невъзможността за използване на материалите на интернет страницата на BMG, дори ако BMG или упълномощен представител на BMG са били уведомени устно или писмено за възможността за такава вреда. Тъй като някои юрисдикции не позволяват ограничения на подразбиращи се гаранции или ограничения на отговорността за последващи или случайни щети, тези ограничения може да не се отнасят за вас.

Условия за ползване Модификации на сайта

BMG може да преразгледа тези условия за използване на своя уебсайт по всяко време без предизвестие. Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате да бъдете обвързани от текущата версия на настоящите Общи условия за ползване.