EL NOSTRE COMPROMÍS SOBRE LA PRIVACITAT DE L’USUARI I LA PROTECCIÓ DE DADES

La privadesa dels usuaris i la protecció de dades són el nostre deure i són necessaris per protegir els usuaris del nostre lloc i les seves dades personals. Les dades són una responsabilitat, només s’han de recopilar i processar quan sigui absolutament necessari. Mai vendrem, llogarem ni compartirem les vostres dades personals. No farem pública la vostra informació personal sense el vostre consentiment. La vostra informació personal (nom) es farà pública només si voleu fer un comentari o revisió al lloc web.

LEGISLACIÓ RELLEVANT

Juntament amb els nostres sistemes informàtics i comercials, aquest lloc web està dissenyat per complir la legislació nacional i internacional següent en matèria de protecció de dades i privacitat de l'usuari:

Reglament general de protecció de dades de la UE 2018 (GDPR)
Llei de privadesa del consumidor de Califòrnia de 2018 (CCPA)
Llei de protecció de la informació personal i documents electrònics (PIPEDA)

QUINA INFORMACIÓ PERSONAL RECOLLIM I PER QUÈ

A continuació podeu trobar quina informació recopilem i els motius pels quals es recopila. Les categories d’informació recollida són les següents:

Seguidors de visites al lloc

Aquest lloc utilitza Google Analytics (GA) per fer un seguiment de la interacció dels usuaris. Utilitzem aquestes dades per determinar el nombre de persones que fan servir el nostre lloc; per entendre millor com troben i utilitzen les nostres pàgines web; i fer un seguiment del seu viatge a través del lloc web.

Tot i que GA registra dades com la vostra ubicació geogràfica, dispositiu, navegador d’Internet i sistema operatiu, cap d’aquesta informació us identifica personalment. GA també registra l'adreça IP del vostre equip, que es podria utilitzar per identificar-vos personalment, però Google no ens concedeix accés. Considerem que Google és un processador de dades de tercers.

GA fa ús de cookies, les dades de les quals es poden trobar a les guies per a desenvolupadors de Google. El nostre lloc web utilitza la implementació de GA de analytics.js. La desactivació de les cookies al navegador d’Internet impedirà que GA faci un seguiment de qualsevol part de la vostra visita a pàgines d’aquest lloc web.

A més de Google Analytics, aquest lloc web pot recopilar informació (de domini públic) atribuïda a l’adreça IP de l’ordinador o dispositiu que s’utilitza per accedir-hi.

Ressenyes i comentaris

Si decidiu afegir un comentari a qualsevol publicació del nostre lloc, el nom i l'adreça de correu electrònic que introduïu amb el vostre comentari es desaran a la base de dades d'aquest lloc web, juntament amb l'adreça IP del vostre equip i la data i hora en què vau enviar el comentari. Aquesta informació només s’utilitza per identificar-vos com a col·laborador de la secció de comentaris de la publicació respectiva i no es transmet a cap dels processadors de dades de tercers que es detallen a continuació. Només es mostraran al vostre lloc web públic el vostre nom i adreça electrònica que heu proporcionat. Els vostres comentaris i les dades personals associades romandran en aquest lloc fins que no ho considerem oportú:

  • Aprova o elimina el comentari:

- O -

  • Elimina la publicació.

NOTA: Per garantir la vostra protecció, heu d'evitar introduir informació d'identificació personal al camp de comentaris de qualsevol comentari de publicació de bloc que envieu en aquest lloc web.

Formularis i enviaments de butlletins per correu electrònic al lloc web

Si decidiu subscriure-us al nostre butlletí electrònic o enviar un formulari al nostre lloc web, l’adreça de correu electrònic que ens envieu es reenviarà a una empresa de serveis de plataformes de màrqueting de tercers. La vostra adreça de correu electrònic romandrà a la seva base de dades mentre continuem utilitzant els serveis de la companyia de màrqueting de tercers amb l’únic propòsit de màrqueting per correu electrònic o fins que no sol·liciteu específicament l’eliminació de la llista.

Per fer-ho, cancel·leu la subscripció mitjançant els enllaços de cancel·lació de la subscripció continguts en qualsevol butlletí de correu electrònic que us enviem o sol·licitant la retirada per correu electrònic.

A continuació s’enumeren les dades d’informació que podem recollir com a part del servei de les sol·licituds dels nostres usuaris al nostre lloc web:

  • Nom
  • Gènere
  • Correu electrònic
  • Telèfon / Móvil
  • mòbil
  • adreça
  • ciutat
  • Estat
  • Codi postal
  • País
  • Adreça IP

No lloguem, venem ni compartim la vostra informació personal a tercers excepte per proporcionar els serveis que heu sol·licitat, quan tenim el vostre permís o en les següents circumstàncies: responem a citacions, ordres judicials o processos legals, o a establir o exercir els nostres drets legals o defensar-nos contra reclamacions legals; creiem que és necessari compartir informació per investigar, prevenir o prendre mesures relacionades amb activitats il·legals; infraccions dels nostres Termes i Condicions o segons la llei exigeixi una altra cosa; i transferim informació vostra si som adquirits per una altra empresa o ens fusionem amb ella.

Correus electrònics de recuperació d’ingressos

En alguns casos, col·laborem amb empreses de serveis de revenda de màrqueting per enviar missatges de notificació si heu abandonat el carretó sense fer cap compra. Això és amb l'únic propòsit de recordar als clients que finalitzin la compra si així ho desitgen. Les empreses de serveis de revenda de màrqueting realitzen una captura en temps real del vostre identificador de correu electrònic i de les galetes per enviar una invitació per correu electrònic per completar la transacció si el client abandona el carretó. Tanmateix, l’identificador de correu electrònic del client s’esborra de la base de dades tan aviat com s’hagi completat la compra.

"No venguis les meves dades"

No venem informació personal dels nostres clients ni de menors de 16 anys a col·leccionistes de dades de tercers i, per tant, el botó de desactivació de l'opció "No ven les meves dades" és opcional al nostre lloc web. Reiterant, podem recollir les vostres dades amb l’únic propòsit de completar una sol·licitud de servei o per a comunicacions de màrqueting. Si voleu accedir o esborrar la vostra informació personal, podeu fer-ho enviant-nos les vostres dades per correu electrònic.

Avís important per als menors que comparteixen informació personal

Si teniu menys de 16 anys, heu d'obtenir el consentiment dels pares abans:

  • Enviant un formulari
  • Publicant un comentari al nostre bloc
  • Subscripció a la nostra oferta
  • Subscripció al nostre butlletí de notícies per correu electrònic
  • Fer una transacció

Accedir / suprimir informació personal

Si voleu veure o suprimir la vostra informació personal, envieu-nos un correu electrònic amb l'adreça de correu electrònic utilitzada, el vostre nom i la sol·licitud de supressió. També podeu emplenar el formulari situat a la part inferior d’aquesta pàgina per visualitzar i / o suprimir les vostres dades emmagatzemades. Podeu trobar totes les dades de contacte a la part inferior d’aquesta pàgina.

COM RECOLLIM INFORMACIÓ

  • registre
  • Inscripció a un butlletí
  • Cookies
  • Formularis
  • blocs
  • Enquestes
  • Fer una comanda
  • Informació de la targeta de crèdit (tingueu en compte: serveis de facturació i pagament: cal aprovar-la per gestionar les transaccions amb targeta de crèdit)

PROCESSADORS DE DADES DE TERCERS

Utilitzem diversos tercers per processar dades personals en nom nostre. Aquests tercers han estat escollits amb cura i tots compleixen la legislació vigent. Si sol·liciteu que se suprimeixi la vostra informació personal amb nosaltres, la sol·licitud també es reenviarà a les parts següents:

POLÍTICA DE COOKIE

Aquesta política cobreix l’ús de cookies i altres tecnologies si heu optat per rebre-les. Els tipus de cookies que fem servir es divideixen en 3 categories:

Cookies essencials i tecnologies similars

Aquests són vitals per al funcionament dels nostres serveis als nostres llocs web i aplicacions. Sense l’ús d’aquestes cookies, parts dels nostres llocs web no funcionarien. Per exemple, les cookies de sessió permeten una experiència de navegació coherent i òptima a la velocitat de la xarxa de l'usuari i al dispositiu de navegació.

Cookies d’anàlisi i tecnologies similars

Aquests recopilen informació sobre l’ús que feu dels nostres llocs web i aplicacions i ens permeten millorar el seu funcionament. Per exemple, les cookies d’anàlisi ens mostren quines són les pàgines més visitades. També ajuden a identificar qualsevol dificultat que tingueu per accedir als nostres serveis, de manera que podem solucionar qualsevol problema. A més, aquestes cookies ens permeten veure patrons generals d’ús a nivell agregat.

Seguiment, galetes publicitàries i tecnologies similars

Utilitzem aquest tipus de tecnologies per proporcionar anuncis més rellevants per als vostres interessos. Això es pot fer mitjançant la publicació d’anuncis en línia basats en l’activitat de navegació web anterior. Si heu optat per, es col·loquen cookies al vostre navegador que emmagatzemaran detalls dels llocs web que heu visitat. La publicitat basada en el que heu estat navegant es mostra quan visiteu llocs web que utilitzen les mateixes xarxes publicitàries. Si heu optat per, també podem utilitzar galetes i tecnologies similars per proporcionar-vos anuncis basats en la vostra ubicació, ofertes de clic i altres interaccions similars amb els nostres llocs web i aplicacions.

Per ajustar la configuració de privadesa, visiteu aquesta pàgina: Preferències de privadesa

ELS SEUS DRETS DE PRIVACITAT DE CALIFORNIA I "NO FACIU UN SEGUIMENT"

D’acord amb la secció 1798.83 del codi civil de Califòrnia, aquesta política estableix que només compartim informació personal (tal com es defineix a la secció 1798.83 del codi civil de Califòrnia) amb tercers per a finalitats de màrqueting directe si opteu específicament o se us ofereix l’oportunitat d’optar -deixar i optar per no optar per aquesta compartició en el moment en què proporcioneu informació personal o quan participeu en un servei que proporcionem. Si no opteu per aquesta opció o desactiveu-la en aquest moment, no compartim la vostra informació personal amb cap tercer.

La secció 22575 (b) del Codi de negocis i professions de Califòrnia estableix que els residents de Califòrnia tenen dret a saber com responem a la configuració del navegador "NO RETREU". Actualment, no hi ha governança entre els participants de la indústria sobre el que significa "NO SEGUIR" en aquest context i, per tant, no alterarem les nostres pràctiques quan rebem aquests senyals. Si voleu obtenir més informació sobre "NO SEGUEIX", visiteu https://allaboutdnt.com/ .

INFRACCIONS DE DADES

Informarem de qualsevol infracció il·lícita de dades de la base de dades d’aquest lloc web o de les bases de dades de qualsevol dels nostres processadors de dades de tercers a totes les persones i autoritats pertinents dins de les 72 hores posteriors a l’incompliment si és evident que les dades personals emmagatzemades en un lloc identificable s'ha robat una manera.

RENÚNCIA

El material d’aquest lloc web es proporciona “tal qual”. No oferim cap garantia, expressa o implícita, i per això renunciem i negem totes les altres garanties, incloses, sense limitacions, garanties implícites o condicions de comercialització, adequació per a un propòsit particular o no infracció de la propietat intel·lectual o qualsevol altra violació de drets. A més, no garantim ni fem declaracions sobre la precisió, els resultats probables o la fiabilitat de l’ús dels materials d’aquest lloc web d’Internet o relacionats amb aquests materials o en qualsevol lloc enllaçat a aquest lloc.

CANVIS A LA NOSTRA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Podem modificar aquesta política a la nostra exclusiva discreció en qualsevol moment. No informarem explícitament els nostres clients ni usuaris del lloc web d’aquests canvis. En el seu lloc, us recomanem que consulteu aquesta pàgina de tant en tant si hi ha canvis de política.

En introduir una adreça de correu electrònic vàlida a la qual tingueu accés, us informarem de qualsevol informació personal que recopilem associada a aquesta adreça de correu electrònic i de com gestionar-la en cas que decidiu fer-ho.

DATA DE VIGÈNCIA: 10/28/2020

Condicions d'ús

Condicions

En accedir a aquest lloc web, vostè accepta que quedarà vinculat per aquestes instal · lacions Termes web i Condicions d'Ús, totes les lleis i reglaments aplicables, i accepta que és responsable del compliment de les lleis locals aplicables. Si no està d'acord amb qualsevol d'aquests termes, està prohibit l'ús o accés a aquest lloc. Els materials continguts en aquest lloc web estan protegits per drets d'autor i dret de marques.

Llicència d'ús

Es dóna permís per descarregar temporalment una còpia del material (informació o programari) al lloc web de BMG només per a la visualització transitòria personal i no comercial. Aquesta llicència finalitzarà automàticament si infringiu alguna d'aquestes restriccions i pot ser cancel·lada per BMG en qualsevol moment. En finalitzar la visualització d’aquests materials o en finalitzar aquesta llicència, haureu de destruir qualsevol material descarregat que tingueu, ja sigui en format electrònic o imprès.

renúncia

El material del lloc web de BMG es proporciona "tal qual". BMG no ofereix cap garantia, expressa o implícita, i per això renuncia i nega totes les altres garanties, incloses, sense limitacions, garanties implícites o condicions de comercialització, adequació per a un propòsit particular o no infracció de la propietat intel·lectual o qualsevol altra violació de drets. A més, BMG no garanteix ni fa cap declaració sobre l'exactitud, els resultats probables o la fiabilitat de l'ús dels materials al seu lloc web d'Internet o relacionats amb aquests materials o en qualsevol dels llocs enllaçats a aquest lloc.

Limitacions

En cap cas, BMG ni els seus proveïdors seran responsables de cap dany (inclosos, sense limitacions, danys per pèrdua de dades o beneficis o per interrupció empresarial) derivat de l’ús o la impossibilitat d’utilitzar els materials del lloc d’Internet de BMG, fins i tot si BMG o un representant autoritzat de BMG ha estat notificat oralment o per escrit de la possibilitat d’aquest dany. Com que algunes jurisdiccions no permeten limitacions a les garanties implícites, ni limitacions de responsabilitat per danys derivats o incidentals, és possible que aquestes limitacions no us siguin aplicables.

Termes d'ús Modificacions

BMG pot revisar aquestes condicions d’ús del seu lloc web en qualsevol moment sense previ avís. En utilitzar aquest lloc web, accepteu estar obligat a la versió actual d’aquests Termes i Condicions d’ús.