MEIE PAKENDUS KASUTAJATE PRIVAATSUSE JA ANDMEKAITSE KOHTA

Kasutajate privaatsus ja andmekaitse on meie kohus ja vajalik meie saidi kasutajate ja nende isikuandmete kaitsmiseks. Andmed on kohustus, neid tuleks koguda ja töödelda ainult siis, kui see on hädavajalik. Me ei müü, rendi ega jaga kunagi teie isikuandmeid. Me ei avalda teie isikuandmeid teie nõusolekuta. Teie isiklik teave (nimi) avalikustatakse ainult siis, kui soovite veebisaidil kommentaare või arvustusi teha.

ASJAOMASED ÕIGUSAKTID

Koos meie äri- ja sisemiste arvutisüsteemidega on see veebisait loodud järgima järgmisi siseriiklikke ja rahvusvahelisi andmekaitse ja kasutaja privaatsusega seotud õigusakte:

EL 2018. aasta isikuandmete kaitse üldmäärus (GDPR)
California Consumer Privacy Act 2018 (CCPA)
Isikuandmete kaitse ja elektrooniliste dokumentide seadus (PIPEDA)

MIS ISIKLIKU INFOT KOGUME JA MIKS

Allpool leiate, millist teavet me kogume ja selle kogumise põhjused. Kogutud teabe kategooriad on järgmised:

Saidi külastamise jälgijad

See sait kasutab kasutajate interaktsiooni jälgimiseks Google Analyticsi (GA). Kasutame neid andmeid meie saiti kasutavate inimeste arvu määramiseks; paremini mõista, kuidas nad meie veebisaite leiavad ja kasutavad; ja jälgida nende teekonda veebisaidi kaudu.

Kuigi GA salvestab selliseid andmeid nagu teie geograafiline asukoht, seade, Interneti-brauser ja operatsioonisüsteem, ei tuvasta ükski see teave teid meie isiklikult. GA salvestab ka teie arvuti IP-aadressi, mida saaks kasutada teie isiklikuks tuvastamiseks, kuid Google ei anna meile sellele juurdepääsu. Peame Google'i kolmanda osapoole andmetöötlejaks.

GA kasutab küpsiseid, mille üksikasjad leiate Google'i arendusjuhenditest. Meie veebisait kasutab GA analytics.js juurutamist. Küpsiste keelamine Interneti-brauseris peatab GA-l selle veebisaidi mis tahes osa külastamise jälgimise.

Lisaks Google Analyticsile võib see veebisait koguda teavet (hoitakse üldkasutatavas domeenis), mis on omistatud sellele juurdepääsuks kasutatava arvuti või seadme IP-aadressile.

Arvustused ja kommentaarid

Kui otsustate lisada kommentaari meie saidi mis tahes postitusele, salvestatakse koos kommentaariga sisestatud nimi ja e-posti aadress selle veebisaidi andmebaasi koos teie arvuti IP-aadressiga ning kellaaja ja kuupäevaga, millal kommentaari esitasite. Seda teavet kasutatakse ainult teie kui vastava postituse kommentaaride jaotise kaasautori tuvastamiseks ja seda ei edastata ühelegi allpool täpsustatud kolmandate osapoolte andmetöötlejale. Avalikkusele suunatud veebisaidil kuvatakse ainult teie esitatud nimi ja e-posti aadress. Teie kommentaarid ja nendega seotud isikuandmed jäävad sellele saidile seni, kuni näeme sobivat:

  • Kommentaari kinnitamine või eemaldamine:

- VÕI -

  • Eemaldage postitus.

MÄRKUS: Oma kaitse tagamiseks peaksite vältima isikuandmete sisestamist sellel veebisaidil esitatud blogipostituste kommentaaride väljale.

Vormid ja e-posti teel uudiskirjade esitamine veebisaidil

Kui otsustate tellida meie e-posti uudiskirja või esitada vorm meie veebisaidil, edastatakse meile edastatud e-posti aadress kolmanda osapoole turundusplatvormi teenindusettevõttele. Teie e-posti aadress jääb nende andmebaasi seni, kuni jätkame kolmanda osapoole turundusettevõtte teenuste kasutamist ainult e-posti teel turundamiseks või seni, kuni te konkreetselt loendist eemaldamist taotlete.

Selleks saate tellimusest loobuda, kasutades meie saadetud e-kirjade infolehtedes sisalduvaid linke tühistamise linkide abil või taotledes e-posti teel eemaldamist.

Allpool on loetletud teave, mida võime koguda osana meie veebisaidil olevate kasutaja taotluste teenindamisest:

  • Nimi
  • Sugu
  • email
  • Telefoninumber
  • mobiilne
  • Aadress
  • Linn
  • riik
  • Postiindeks
  • Kantri
  • IP-aadress

Me ei rendi, ei müü ega jaga teie isikuandmeid kolmandatele isikutele, välja arvatud teie soovitud teenuste pakkumine, kui meil on teie luba või järgmistel asjaoludel: me vastame kohtukutsetele, kohtumäärustele või kohtumenetlustele või kehtestada või kasutada meie seaduslikke õigusi või kaitsta õiguslike nõuete eest; usume, et ebaseadusliku tegevuse uurimiseks, ennetamiseks või sellega seoses tegutsemiseks on vaja teavet jagada; meie nõuete ja tingimuste rikkumisi või kui seadus nõuab teisiti; ja edastame teie kohta teavet, kui meid omandab teine ​​ettevõte või ühendatakse sellega.

Tulu taastamise meilid

Mõnel juhul töötame koos turundusteenuse pakkuvate ettevõtetega teavitussõnumite saatmiseks, kui olete oma ostukorvi ostmata hüljanud. Selle ainus eesmärk on meelde tuletada klientidele ostu sooritamist, kui nad seda soovivad. Uuesti turundusteenuseid pakkuvad ettevõtted teevad teie e-posti aadressi ja küpsiste reaalajas hõivamise, et saata e-kutse tehingu lõpuleviimiseks, kui klient loobub ostukorvist. Kliendi e-posti ID kustutatakse aga tema andmebaasist kohe, kui ost on lõpule viidud.

"Ära müü minu andmeid"

Me ei müü kolmandate osapoolte andmekogujaile oma klientide ega alla 16-aastaste alaealiste isiklikke andmeid ja seetõttu on meie veebisaidil valikuline nupp „Ära müü minu andmeid” vabatahtlik. Kordades, võime koguda teie andmeid ainult teenusetaotluse täitmiseks või turundussuhtluseks. Kui soovite oma isiklikele andmetele juurde pääseda või neid kustutada, saate seda teha, esitades oma andmed meile e-posti teel.

Oluline teade alaealistele, kes jagavad isiklikke andmeid

Kui olete alla 16-aastane, PEAB vanemate nõusoleku saama enne:

  • Vormi esitamine
  • Kommentaari postitamine meie ajaveebi
  • Tellides meie pakkumist
  • Meie e-posti uudiskirja tellimine
  • Tehingu tegemine

Juurdepääs isiklikule teabele / selle kustutamine

Kui soovite oma isiklikke andmeid vaadata või kustutada, saatke meile e-kiri koos kasutatud e-posti aadressi, oma nime ja kustutamistaotlusega. Teise võimalusena võite meie juures salvestatud andmete vaatamiseks ja / või kustutamiseks täita selle lehe allosas oleva vormi. Kõik kontaktandmed leiate selle lehe allservast.

KUIDAS KOGume TEAVE

  • Registreerimine
  • Infolehe tellimine
  • Küpsised
  • Blanketid
  • blogid
  • Küsitlused
  • Tellimuse vormistamine
  • Krediitkaarditeave (pange tähele: arve- ja makseteenused - krediitkaarditehingute haldamiseks on vaja luba)

KOLMANDATE ISIKUTE ANDMETÖÖTLEJAD

Isikuandmete töötlemiseks meie nimel kasutame mitmeid kolmandaid isikuid. Need kolmandad isikud on hoolikalt valitud ja kõik nad vastavad õigusaktidele. Kui taotlete oma isiklike andmete kustutamist koos meiega, edastatakse päring ka järgmistele osapooltele:

COOKIE POLIITIKA

See poliitika hõlmab küpsiste ja muude tehnoloogiate kasutamist, kui olete nende vastuvõtmise lubanud. Meie kasutatavad küpsisetüübid jagunevad kolme kategooriasse:

Olulised küpsised ja sarnased tehnoloogiad

Need on meie veebisaitidel ja rakendustes teenuste osutamiseks üliolulised. Nende küpsiste kasutamiseta ei toimiks meie veebisaitide osad. Näiteks võimaldavad seansiküpsised navigeerimiskogemust, mis on kasutaja võrgu kiiruse ja sirvimisseadme jaoks ühtlane ja optimaalne.

Analüütiküpsised ja sarnased tehnoloogiad

Need koguvad teavet meie veebisaitide ja rakenduste kasutamise kohta ning võimaldavad meil selle toimimist paremaks muuta. Näiteks näitavad analüüsi küpsised meile, millised on kõige sagedamini külastatavad lehed. Need aitavad ka tuvastada mis tahes raskusi, mis teil meie teenustele juurde pääsevad, et saaksime probleemid lahendada. Lisaks võimaldavad need küpsised meil näha üldiseid kasutusmustreid agregeeritud tasemel.

Jälgimine, reklaamküpsised ja sarnased tehnoloogiad

Kasutame seda tüüpi tehnoloogiaid, et pakkuda reklaame, mis vastavad teie huvidele. Seda saab teha veebireklaamide edastamisega, tuginedes varasemale veebibrausimistegevusele. Kui olete lubanud, paigutatakse teie brauserisse küpsised, mis salvestavad külastatud veebisaitide üksikasjad. Seejärel kuvatakse teile sirvimise põhjal tehtud reklaame, kui külastate veebisaite, mis kasutavad samu reklaamivõrke. Kui olete lubanud, võime kasutada ka küpsiseid ja sarnaseid tehnoloogiaid, et pakkuda teile reklaame, mis põhinevad teie asukohal, klõpsamise pakkumistel ja muudel sarnastel interaktsioonidel meie veebisaitide ja rakendustega.

Privaatsusseadete kohandamiseks külastage seda lehte: Privaatsuse eelistused

TEIE CALIFORNIA PRIVAATUSÕIGUSED JA „ÄRA JÄLGI

Vastavalt California tsiviilseadustiku paragrahvile 1798.83 sätestab see poliitika, et me jagame isiklikke andmeid (nagu on määratletud California tsiviilseadustiku jaotises 1798.83) kolmandate isikutega otseturunduse eesmärgil ainult siis, kui olete kas selleks konkreetselt nõus või pakutakse võimalust valida - loobuge sellisest jagamisest ja loobute sellest, kui edastate isiklikke andmeid või kui pakute meie pakutavat teenust. Kui te ei nõustu või loobute sel ajal, ei jaga me teie isiklikke andmeid ühegi kolmanda osapoolega.

California äri- ja kutsekoodeksi jaotis 22575 (b) sätestab, et California elanikel on õigus teada, kuidas me reageerime brauseri seadetele „ÄRA jälgi”. Tööstuses osalejate seas pole praegu valitsemist selle üle, mida tähendab "ÄRGE JÄLGIGE" selles kontekstis ja seetõttu ei muuda me neid signaale saades oma tava. Kui soovite lisateavet teemal „ÄRGE JÄLGIGE”, külastage palun https://allaboutdnt.com/ .

ANDMETE RIKKUMISED

Teavitame selle veebisaidi andmebaasi või meie kõigi kolmandate osapoolte andmetöötlejate andmebaasi (de) ebaseaduslikest rikkumistest 72 tunni jooksul pärast rikkumist kõigile asjakohastele isikutele ja asutustele, kui ilmneb, et isikuandmed on salvestatud tuvastatavasse viisil on varastatud.

LAHTIÜTLEMINE

Sellel veebisaidil olevad materjalid on esitatud "nagu on". Me ei anna otseseid ega kaudseid garantiisid ning loobume ja tühistame sellega kõik muud garantiid, sealhulgas ilma piiranguteta kaudsed garantiid või tingimused kaubeldavuse, konkreetse eesmärgi jaoks sobivuse või intellektuaalse omandi rikkumise või muude õiguste rikkumiste kohta. Lisaks ei garanteeri me ega esita mingeid kinnitusi selle Interneti-saidi materjalide kasutamise täpsuse, tõenäoliste tulemuste või usaldusväärsuse kohta või muul viisil selliste materjalide või selle saidiga lingitud saitide kohta.

MUUDATUSED MEIE PRIVAATSUSPOLIITIKAS

Me võime seda poliitikat igal ajal oma äranägemise järgi muuta. Me ei teavita nendest muudatustest selgesõnaliselt oma kliente ega veebisaidi kasutajaid. Selle asemel soovitame teil seda lehte aeg-ajalt kontrollida, kas selles pole mingeid eeskirjade muudatusi.

Sisestades kehtiva e-posti aadressi, millele teil on juurdepääs, teavitame teid kõigist selle e-posti aadressiga seotud isikuandmetest, mida me kogume, ja selle kohta, kuidas seda hallata, kui soovite seda teha.

JÕUSTUMISKUUPÄEV: 10

Kasutustingimused

Tingimused

Sisenedes sellel veebilehel, te nõustute siintoodud veebilehe tingimused kasutamine, kõiki kohaldatavaid seadusi ja määrusi, ja nõustute, et olete vastutav vastavust mistahes kohalike seaduste. Kui te ei nõustu ühegi nimetatud tingimustel, siis on keelatud kasutada või juurdepääsusoovide sellele saidile. Sisalduva materjali käesoleval veebilehel on kaitstud kohaldatavate autoriõiguse ja kaubamärgi seadusega.

Kasuta litsentsi

Luba antakse materjalide (teabe või tarkvara) ajutiseks allalaadimiseks BMG veebisaidil ainult isiklikuks, mitteäriliseks ajutiseks vaatamiseks. See litsents lõpeb automaatselt, kui rikute mõnda neist piirangutest, ja BMG võib selle igal ajal lõpetada. Nende materjalide vaatamise lõpetamisel või selle litsentsi lõppemisel peate hävitama kõik teie valduses olevad allalaaditud materjalid elektroonilises või trükitud kujul.

lahtiütlemine

BMG veebisaidil olevad materjalid on esitatud "nagu on". BMG ei anna otseseid ega kaudseid garantiisid ning loobub ja tühistab käesolevaga kõik muud garantiid, sealhulgas ilma piiranguteta kaudsed garantiid või tingimused kaubeldavuse, konkreetse eesmärgi jaoks sobivuse või intellektuaalomandi rikkumise või muude õiguste rikkumiste kohta. Lisaks ei garanteeri BMG ega esita mingeid kinnitusi materjalide täpsuse, tõenäoliste tulemuste või usaldusväärsuse kohta oma Interneti-veebisaidil või muul viisil selliste materjalidega või mis tahes selle saidiga seotud saitidega.

Piirangud

Mingil juhul ei vastuta BMG ega selle tarnijad kahjude eest (sealhulgas, ilma piiranguteta, kahjude eest andmete või kasumi kaotamise eest või äri katkemise tõttu), mis tuleneb BMG veebisaidil olevate materjalide kasutamisest või suutmatusest neid kasutada. isegi kui BMG-d või BMG volitatud esindajat on sellise kahju võimalikkusest suuliselt või kirjalikult teavitatud. Kuna mõnes jurisdiktsioonis ei lubata piirata kaudseid garantiisid ega piirata vastutust tulenevate või juhuslike kahjude eest, ei pruugi need piirangud teie suhtes kehtida.

Saidi kasutustingimused muudatused

BMG võib oma veebisaidil neid kasutustingimusi igal ajal ette teatamata üle vaadata. Selle veebisaidi kasutamisel nõustute järgima käesolevate kasutustingimuste praegust versiooni.