LUWIH SAKA TELU GENERASI, BRACALENTE wis nyedhiyakake SOLUSI MANUFAKTUR kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

Bedane kita ana ing pendekatan bisnis sampeyan. Bagéan kita minangka komponen utama sing mbantu industri maju saka Aerospace, Pertanian, Elektronik lan Industri nganti Kendaraan Listrik, Medis, Rekreasi, Taktis lan Pertahanan. Wong kita minangka ekstensi saka tim sampeyan. Bracalente ngirimake volume gedhe, proyek multi-unit uga program kompleks sing luwih cilik kanthi keahlian, kualitas, lan presisi sing padha saben wektu.

kontak

Industri Dadi

Solusi manufaktur presisi kita nyebabake para gangguan pasar lan pamimpin inovasi ing udara, ing darat lan ing endi wae.

Kendaraan Listrik Aerospace tetanèn Electronics Industrial Medical Minyak & Gas Olahraga Taktis | Pertahanan
Kendaraan Listrik Aerospace tetanèn Electronics Industrial Medical Minyak & Gas Olahraga Taktis | Pertahanan
Delok Kabeh

Saka konsep nganti tumindake, komponen mesin presisi dikirimake kanthi tepat wektu kanthi kualitas lan integritas tingkat paling dhuwur.

Mangerteni liyane

Kita nemokake solusi manufaktur sing ora mung nyukupi tujuan sampeyan, nanging ngembangake tujuan bisnis sampeyan.

Mangerteni liyane

Budaya lan Karir

Mangerteni liyane

komponen

View

Crita Bracalente Kita