Solusi Manufaktur Precision kanggo Pasar Global

Tonton Crita Bracalente Kita

Luwih saka telung generasi, kita nyedhiyakake solusi manufaktur kanggo para pelanggan.

Bagian kita minangka komponen utama sing mbantu majokake industri saka Aerospace, Otomotif, Pertanian lan Elektronik nganti Industri, Medis, Minyak & Gas, Hiburan lan Taktis. Bedane yaiku babagan pendekatan bisnis sampeyan. Umat ​​kita minangka tambahan saka tim sampeyan. Kita ngerti manufaktur amarga kita minangka produsen sing nggawe solusi ing bisnis sampeyan.

Kita ngarani Edge Bracalente.

Sinau Kepiye Cara Nindakake

Industri Dadi

Solusi manufaktur presisi kita nyebabake para gangguan pasar lan pamimpin inovasi ing udara, ing darat lan ing endi wae.

Aerospace tetanèn Automotive Electronics Industrial Medical Minyak & Gas Olahraga Taktis | Pertahanan
Aerospace tetanèn Automotive Electronics Industrial Medical Minyak & Gas Olahraga Taktis | Pertahanan
Delok Kabeh

Saka konsep nganti tumindake, komponen mesin presisi dikirimake kanthi tepat wektu kanthi kualitas lan integritas tingkat paling dhuwur.

Pangolahan
Nguripake Precision CNC
Penggilingan CNC Precision
Nggawe Jig
Cutting Tools
Cleaning
Teknik Mesin
Pabrik Majelis
Majelis
perawatan lumahing
Panas perawatan
Labeling / Tandha
Finishing

Piranti Kualitas

Sistem Visi
CMMs
Micrometers Laser
Spektrometer
Gages Formulir Bunder
Gages Konsentrik
Micrometers Super
Penguji Kasar
Profilometers
Comparator Optik
Penguat Gage Udara
Gage Kalibrasi

mesin

Swiss Swiss
Transfer Rotary CNC
Pusat Mesin CNC
Pusat Mesin Vertikal CNC
Multi Spindle
Sekrup Otomatis
Pengeboran, Penggilingan lan Tunyuk
mecah
Las Robotic
Broaching
Stamping
Hydraulic Presses
Sawing
Deburring / Rampung
Piranti Reresik Bagian Khusus
Penganalisa Logam Spektrometer

Bahan

steel
Wesi Lan Casting
Padhang Metal Cahaya
Metals heavy
Plastik / Sintetis
Linuwih
Sinakit
Anorganik Non-Logam

Manufaktur kontrak khusus, perencanaan redundansi, lan tim sing khusus kanggo sampeyan.

Deleng kepiye carane ditindakake

Warisan kita

Ing taun 1950, Silvene Bracalente mbukak toko mesin ing njaba Philadelphia, Pennsylvania. Telung generasi mengko, Bracalente isih duweke kulawarga lan dioperasikake lan nggawe solusi manufaktur sing dipercaya kanggo perusahaan ing saindenging jagad.

Mangerteni liyane

Budaya lan
Careers

Tim kita minangka refleksi saka nilai-nilai inti kita. Delengen apa sebabe para kawula dadi aset sing paling terkenal.

Mangerteni liyane