Решенија за прецизно производство за глобален пазар

Погледнете ја нашата приказна за Бракаленте
Погледнете ја нашата приказна за Бракаленте

Повеќе од три генерации обезбедуваме решенија за производство за нашите клиенти.

Нашите делови се клучни компоненти кои помагаат во унапредувањето на индустријата од воздушната, автомобилската, земјоделството и електрониката до индустриски, медицински, нафта и гас, рекреативни и тактички. Нашата разлика е во нашиот пристап кон вашата деловна активност. Нашите луѓе се продолжение на вашиот тим. Ние знаеме производство, бидејќи ние сме производители кои градат решенија околу вашиот бизнис.

Ние го нарекуваме Bracalente Edge.

Научете како го правиме тоа

Нашата приказна за Бракаленте

индустрии Служи

Нашите решенија за прецизно производство ги вознемируваат пазарот и лидерите на иновации во воздухот, на копно и насекаде помеѓу нив.

Воздухопловна земјоделството автомобилски Електроника Индустриски Медицински Нафта и гас Рекреативни Тактички | Одбрана
Воздухопловна земјоделството автомобилски Електроника Индустриски Медицински Нафта и гас Рекреативни Тактички | Одбрана
Види ги сите

Од концептот до создавањето, вашите компоненти за прецизна обработка се испорачуваат на време со највисоко ниво на квалитет и интегритет.

Процеси
Прецизно вртење на ЦНЦ
Прецизно мелење со ЦПУ
Изработка на жига
Алати за сечење
чистење
Механички инжинеринг
Производство на монтажа
Собранието
Површински третман
Термичка обработка
Означување / обележување
Завршувањето

Квалитетна опрема

Визија системи
ЦУМ
Ласерски микрометри
Спектрометри
Циркуларни формулари
Концентричност Гејџ
Супер микрометри
Тестови на цврстина
Профилометри
Оптички компаратори
Засилувачи на воздушен гејг
Калибриран Гејџ

машини

ЦНЦ Швајцарија
ЦПУ ротационен трансфер
ЦПУ Обработувам центар
Центар за вертикална обработка на ЦНЦ
Мулти вретено
Автоматска завртка
Дупчење, мелење и прислушување
мелење
Роботско заварување
Броширање
Сузбивање
Хидраулични преси
Пилање
Одземање / завршување
Опрема за чистење на специјализирани делови
Спектрометарски метален анализатор

материјали

челик
Ironелезо и леење
Лесни метални легури
Тешки метали
Пластика / Синтетичка
Напредно
Синтер
Неметални неоргански

Специјализирано производство на договори, планирање на вишок и тим посветен на вас.

Погледнете како го правиме тоа

Нашето наследство

Во 1950 година, Силвен Бракаленте отвори продавница за машини надвор од Филаделфија, Пенсилванија. Три генерации подоцна, Бракаленте сè уште е во семејна сопственост и управува и создава сигурни решенија за производство за компании ширум светот.

Дознај повеќе

Култура и
Вработувања

Нашиот тим е одраз на нашите основни вредности. Погледнете зошто нашиот народ е нашето највредно богатство.

Дознај повеќе