Во оваа постојано променлива, нестабилна клима, потребен ви е производител со капацитет и експертиза за да го ублажи нарушувањето и да даде резултати. Нашиот капацитет за прецизна обработка, регистриран во ИТАР, со седиште во Соединетите Американски Држави, обезбедува премиум средства засновани на решенија за вашиот воздушен или одбранбен проект. Ја разбираме индустријата затоа што нашите луѓе доаѓаат од индустријата.

 • NADCAP со специјален процес управуван синџир на снабдување
 • Долгорочни партнерства со NADCAP синџирот на снабдување, вклучувајќи чести посети на лице место и внатрешни ревизии
 • Високо визуелни, одредени области за проекти на ДОД
 • Висококвалитетни, мелење, вртење и специјални процеси со толеранции на ±0.0001
 • Детално, сеопфатно, управување со сметка/проект засновано на односи
 • Концепти засновани на решенија, доказ за грешки
 • Навремена испорака
Контактирајте со нас сега

Бракалент сертификати

 • AS9100D
 • ИТАР е регистриран
 • ISO 9001: 2015
 • IATF 16949: 2016 година

Компоненти

7075/6061 алуминиум, легиран челик, легура на авиони, челик за лежиште и легура на висока температура.

7/8 СВЕТЛИНА | МИЛКА ОГНОВО ОБЈЕКТ | МИЛКА СВЕТЛИНА | МИЛКА СВЕТЛИНА | МИЛКА СВЕТЛИКА ЗА СВЕUNА МИЛКА СВЕТЛИКА ЗА СВЕUNА МИЛКА МОНТ / ШАРКА ЗА ПАЛИ | ASSY МОНТ / ШАРКА ЗА ПАЛИ | ASSY МОНТ НА ​​RAЕЛЕЗДА МИЛКА RAЕЛЕЗНА МОНТ | МИЛКА ОБЕМ ПЛАНИРАЕ | МИЛКА ОБЛАСТ ПЛАНИРА SWЕ АРВИРАЕ АРМ | МИЛКА Thumbbscrew | Швајцарија ДОМАУВАЕ ДОМАУВАЕ | МИЛКА МОНИФОЛД | ВРТЕЕ / МИЛКА SS ОСНОВА | Швајцарија МОНИФОЛД | МИЛКА МОНИФОЛД | МИЛКА МОНИФОЛД | МИЛКА СС КРАЈ КАП | ВРТЕЕ / МИЛКА

Способности

Машинска обработка без светла, прецизно производство од 70+ години, глобални извори и вишок, имаме капацитет и искусни односи во нашата мрежа да се прилагодиме за што и да бара вашиот проект. Bracalente Edge™ ни овозможува да ги искористиме највисоките стандарди во технологијата, иновациите, квалитетот и трошоците што обезбедуваат навреме, секој пат.

фрезови

фрезови

Нашиот производствен капацитет за исклучување на светлата нуди прецизни услуги за глодање со ЦПУ кои можат да ги прифатат најпредизвикувачките барања. Нашиот арсенал на опрема вклучува мелници со 3, 4 и 5 оски кои се опремени со различни функции за подобрување на ефикасноста. Ние сме специјализирани за мелење компоненти од мала до средна големина во прототип до обем на масовно производство.

Ние сме способни да одржуваме толеранции до 0.0005″

Дознај повеќе
Вртење

ЦПУ вртење

Користејќи роботска автоматизација и цензурирање на оптоварувањето на алатот за да го оптимизираме животниот век на алатот, ние сме способни да произведуваме целосно завршени парчиња со висок степен на прецизност. Помеѓу нашите два слаби производствени капацитети во Соединетите Американски Држави и Кина, работиме со повеќе од 75 CNC машини за вртење.

Ние сме способни да одржуваме толеранции до ±0.00025″

Дознај повеќе
MMC2

MMC2 систем

Нашиот систем MMC2 ги поврзува индивидуалните хоризонтални центри за обработка со автоматски систем на палети за да ја зголеми продуктивноста. Преку технологијата и иновациите, системот обезбедува вградена автоматизација, производство на осветлување (LOOP), ефикасност и флексибилност, подобрувања на трошоците и го намалува времето на поставување за клиентот.

Дознај повеќе

Партнери од висок профил