НА НАШИТЕ ВРАБОТЕНИ, КОРИСНИЦИ И ПАРТНЕРИ НА ИНДУСТРИЈА:

Додека ја следиме оваа постојано менувачка состојба, ние сме фокусирани на здравјето и безбедноста на нашите вработени и нивните семејства, на нашите клиенти и нашата критична работа за мисијата.

Сакав да ве информирам за нашите тековни иницијативи:

ОПЕРАЦИИ:

 • Држава, Бракаленте се смета за суштински и добавувач на компоненти што го одржуваат животот во инфраструктурата на нашата земја (по гувернер Волф и оддел за домашна безбедност ЦИСА).
 • Трумбауерсвил, Пенсилванија и Сужоу, Кина работат, како и нашите синџири за снабдување (суровини до завршна обработка) не поддржуваат во овие региони.
 • Нашата канцеларија и добавувачи во Индија имаат 3-неделно мандатно затворање.
 • Залихите се проценуваат и следат секојдневно, стратешки се ажурираат за следните месеци, комуницираат со соодветните лица

ПОДДРШКА:

 • Нашиот тим за лидерство се состанува секој ден и продолжува да ги прилагодува распоредите и процедурите за да ги подобри операциите во најдобар интерес на нашиот тим.
 • Ги подобруваме нашите протоколи и превентивни мерки за да ја минимизираме можноста за изложеност на вирусот КОВИД-19.
 • Имаме влечкаат смени за да го минимизираме бројот на вработени во специфични области
 • Ги зголемивме станиците за дезинфекција и фреквенцијата на чистење,
 • Издадовме ракавици и маски за лична заштита,
 • Вработените со висок ризик се испратени дома со плата
 • Патувањето е ограничено, како и пристапот до објектите
 • Ротирачки распореди како значителна количина на вработени во нашата канцеларија кои работат од дома

Ние продолжуваме да ги следиме нарачките на ЦДЦ и ќе останеме во постојана комуникација со нашиот тим, нашите клиенти и нашите продавачи.

Ако имате прашања или ви треба разјаснување, не двоумете се да контактирате со мене.

Ти благодарам

Рон Бракаленте