Компоненти

САС РАСПОРЕД | ВРТЕЕ / МИЛКА ДОМАУВАЕ | ВРТЕЕ / МИЛКА СПОЈУВАЕ | ВРТЕЕ / МИЛКА

материјали

Типични материјали вклучуваат легури, не'рѓосувачки челик, берилиум, месинг, бакар, легури на висока температура, инконел, среден јаглероден челик, не'рѓосувачки челик и титаниум.