Седиште на САД

Група за производство на Бракаленте
Одделот за продажба

адреса:

20 W. Creamery Road,
Трумбауерсвил, ПА 18970

телефон:

(215)-536 3077

Факс:

+ 1 215-536-4844

надворешност на објектот бракаленте во Пенсилванија

Растенијата во Кина

Бракаленте Метал Производи Суџоу ДОО

адреса:

288 пат Генгтијан
Нова и hi-tech зона за развој Fenhu
Вуџијанг, провинција ianиангсу 215211

телефон:

+ 86 5128 155 9595

bracalente Кина објект

Фабрика во Индија

адреса:

Пуна Индија

Фабрика во Виетнам

адреса:

Хо Ши Мин Сити, Виетнам