Zgjidhje precize prodhuese për një treg global

Shikoni Historinë Tonë Bracalente
Shikoni Historinë Tonë Bracalente

Për më shumë se tre breza, ne kemi ofruar zgjidhje prodhimi për klientët tanë.

Pjesët tona janë komponentët kryesorë që ndihmojnë në avancimin e industrive nga Hapësira ajrore, automotive, bujqësia dhe elektronika te industriale, mjekësore, naftë dhe gaz, rekreative dhe taktike. Dallimi ynë është në qasjen tonë ndaj biznesit tuaj. Njerëzit tanë janë një shtesë e ekipit tuaj. Ne e dimë prodhimin sepse jemi prodhues që ndërtojmë zgjidhje rreth biznesit tuaj.

Ne e quajmë atë Bracalente Edge.

Mësoni si ta bëjmë atë

Historia jonë Bracalente

Industries Served

Zgjidhjet tona precize të prodhimit drejtojnë përçarësit e tregut dhe udhëheqësit e inovacionit në ajër, në tokë dhe kudo në mes.

Aerospace bujqësi Automobilistik Elektronikë Industrial Mjekësor Naftës dhe Gazit rekreative Taktike | Mbrojtja
Aerospace bujqësi Automobilistik Elektronikë Industrial Mjekësor Naftës dhe Gazit rekreative Taktike | Mbrojtja
Shih te Gjitha

Nga koncepti te krijimi, përbërësit tuaj të përpunimit me precizion dorëzohen në kohë me nivelin më të lartë të cilësisë dhe integritetit.

proceset
Kthesë precize CNC
Prerje precize CNC
Bërja e Jigs
Cutting Tools
Pastrim
Inxhinieri Mekanike
Prodhimi i montimit
Kuvend
Trajtim sipërfaqësor
Trajtimit të ngrohjes
Etiketimi / Shënimi
Mbarimi

Pajisje cilësore

Sistemet e Vizionit
CMM
Mikrometra lazer
Spektrometrat
Matësit e formës rrethore
Koncentriciteti Gages
Super mikrometra
Testuesit e fortësisë
Profilometrat
Krahasuesit optikë
Përforcuesit e masës ajrore
Gages të kalibruar

Makina

CNC zvicerane
Transfer rrotullues CNC
Qendra e Përpunimit të CNC
Qendra e përpunimit vertikal CNC
Shumë gisht
Vidë automatike
Shpimi, mulliri dhe përgjimi
bluarje
Saldimi Robotik
Thyerje
vulosje
Shtyn hidraulike
rrethore
Deburring / Mbarimi
Pajisjet e Pastrimit të Pjesëve të Specializuara
Spektrometër Analizues metali

Materiale

çelik
Hekuri dhe Kallëp
Lidhjet e metaleve të lehta
Metalet e renda
Plastikë / Sintetike
Avancuar
shkrira
Jorganike joorganike

Prodhimi i specializuar i kontratave, planifikimi i tepricave dhe një ekip i dedikuar për ju.

Shihni si e bëjmë ne

Trashëgimia jonë

Në vitin 1950, Silvene Bracalente hapi një dyqan makinerish jashtë Filadelfias, Pensilvania. Tre breza më vonë, Bracalente është ende në pronësi të familjes dhe operohet dhe krijon zgjidhje të besueshme prodhimi për kompanitë në të gjithë botën.

Mëso më shumë

Kultura dhe
Karriera

Ekipi ynë është një reflektim i vlerave tona thelbësore. Shikoni pse njerëzit tanë janë pasuria jonë më e vlefshme.

Mëso më shumë