Solusi Manufaktur Precision pikeun Pasar Global

Lalajo Carita Bracalente Kami

Pikeun langkung ti tilu generasi, kami parantos nyayogikeun solusi manufaktur pikeun palanggan kami.

Bagian kami mangrupikeun komponén konci anu ngabantosan industri sateuacanna tina Aerospace, Automotive, Pertanian sareng Éléktronika dugi ka Industri, Médis, Minyak & Gas, Rékréasi sareng Taktis. Bédana urang aya dina pendekatan kami pikeun bisnis anjeun. Jalma-jalma kami mangrupikeun penyuluhan tim anjeun. Kami terang manufaktur sabab kami pabrik anu ngawangun solusi di sekitar bisnis anjeun.

Urang sebut waé Tepi Bracalente.

Diajar Kumaha Urang Ngalakukeunana

industri dilayanan

Solusi manufaktur presisi kami ngadorong gangguan pasar sareng pamimpin inovasi dina hawa, di darat sareng dimana-mana di antawisna.

Aerospace pertanian Automotive Electronics industri medis Minyak & Gas Rekreasi Taktis | Pertahanan
Aerospace pertanian Automotive Electronics industri medis Minyak & Gas Rekreasi Taktis | Pertahanan
Tempo Sadaya

Ti konsép dugi ka nyiptakeun, komponén mesin presisi anjeun dikirimkeun dina waktos sareng tingkat kualitas sareng integritas anu pangluhurna.

prosés
Precision CNC Ngabuburit
Panggilingan Precision CNC
Jig Ngadamel
motong Pakakas
beberesih
Rékayasa mékanis
Majelis Manufaktur
papanggihan
Treatment permukaan
Treatment panas
Nyirian / Nyirian
pagawean

Alat-alat Kualitas

Sistem Visi
CMMs
Micrometers laser
Spéktrométer
Gages Bentuk Edaran
Konsentrasi Gages
Super Mikropéter
Tés karasa
Profilometers
Babandingan optik
Panguat Gage Udara
Gages dikalibrasi

mesin

CNC Swiss
Mindahkeun Rotary CNC
CNC Machining Center
Puseur Mesin nangtung vertikal
Multi Spindle
Sekrup otomatis
Pangeboran, Panggilingan sareng Ketok
grinding
Las Robotic
Broaching
Stamping
Pencét hidrolik
Sawing
Deburring / Rengse
Alat Bérés Khusus Bagian
Spéktrométer Metal Analyzer

bahan

waja
Beusi Sareng Casting
Paduan Logam Cahaya
Logam beurat
Plastik / Sintétik
maju
Dosa
Non-Logam Anorganik

Manufaktur kontrak khusus, perencanaan kaleuleusan sareng tim anu didaptarkeun pikeun anjeun.

Tingali kumaha urang ngalakukeun éta

Warisan urang

Dina taun 1950, Silvene Bracalente muka toko mesin di luar Philadelphia, Pennsylvania. Tilu generasi engké, Bracalente masih dipiboga ku kulawarga sareng dioperasikeun sareng nyiptakeun solusi manufaktur anu tiasa diandelkeun pikeun perusahaan di dunya.

Diajar deui

Budaya sareng
careers

Tim kami mangrupikeun cerminan tina nilai inti kami. Tingali naha jalma-jalma urang mangrupikeun asét kami anu paling berharga.

Diajar deui