Pikeun leuwih ti tilu generasi, BRACALENTE geus nyadiakeun solusi manufaktur pikeun konsumén urang di sakuliah dunya.

Bédana kami aya dina pendekatan kami pikeun bisnis anjeun. Bagian kami mangrupikeun komponén konci anu ngabantosan maju industri tina Aerospace, Pertanian, Éléktronik sareng Industri kana Kendaraan Listrik, Médis, Rékréasi, Taktis sareng Pertahanan. Jalma kami mangrupikeun penyuluhan tim anjeun. Bracalente ngirimkeun volume ageung, proyék multi-unit ogé program kompleks anu langkung alit kalayan kaahlian, kualitas, sareng presisi anu sami unggal waktos.

kontak

industri dilayanan

Solusi manufaktur presisi kami ngadorong gangguan pasar sareng pamimpin inovasi dina hawa, di darat sareng dimana-mana di antawisna.

Aerospace pertanian nahanan Wahana listrik Electronics industri medis Rekreasi Taktis
Aerospace pertanian nahanan Wahana listrik Electronics industri medis Rekreasi Taktis
Tempo Sadaya

Ti konsép dugi ka nyiptakeun, komponén mesin presisi anjeun dikirimkeun dina waktos sareng tingkat kualitas sareng integritas anu pangluhurna.

Diajar deui

Kami mendakan solusi manufaktur anu henteu ngan ukur nyumponan tujuan anjeun, tapi mekarkeun tujuan bisnis anjeun.

Diajar deui

Budaya sareng Karir

Diajar deui

komponén

View

Carita Bracalente Kami