Dina iklim anu terus-terusan robih ieu, anjeun peryogi produsén anu gaduh kapasitas sareng kaahlian pikeun ngirangan gangguan sareng nganteurkeun hasil. Kami dumasar kana Amérika Serikat, fasilitas mesin presisi anu didaptarkeun ITAR nyayogikeun aset premium dumasar-solusi pikeun proyék aerospace atanapi pertahanan anjeun. Urang ngarti industri sabab jalma urang asalna ti industri.

  • NADCAP Prosés Husus junun ranté suplai
  • Kerjasama jangka panjang sareng ranté suplai NADCAP kalebet kunjungan sering di situs sareng audit internal
  • Kacida visual, wewengkon ditunjuk pikeun proyék DOD
  • Kualitas luhur, panggilingan, péngkolan sareng prosés khusus kalayan kasabaran dina ± 0.0001
  • Rinci, komprehensif, dumasar-hubungan akun / manajemén proyék
  • Konsep dumasar-solusi, kasalahan-bukti
  • Pangiriman waktos
Ngahubungan Us Kiwari

Sertifikasi Bracalente

  • AS9100D
  • ITAR Didaptarkeun
  • ISO 9001: 2015
  • IATF 16949: 2016

komponén

7075/6061 aluminium, baja alloy, alloy pesawat, baja bearing jeung alloy suhu luhur.

7/8 GUNLIGHT | Gedang KEBIJAKAN | Gedang GUNLIGHT | Gedang GUNLIGHT | Gedang Cahaya GUN | Gedang Cahaya GUN | Gedang MOUNT W / THUMB SCREW | ASSY MOUNT W / THUMB SCREW | ASSY GUNUNG DI RAIL | Gedang GUNUNG RAIL | Gedang SKOP MOUNT | Gedang SCOPE MOUNT SWING ARM | Gedang jempol jempol | SWISS RUMAH CEPAT | Gedang MANIFOLD | Ngabuburit / ngagiling SS SHAFT | Swiss MANIFOLD | Gedang MANIFOLD | Gedang MANIFOLD | Gedang SS END CAP | Ngabuburit / ngagiling

kamampuhan

Mesin pareum lampu, 70 taun + manufaktur precision, sumber global sareng redundansi, kami gaduh kapasitas sareng hubungan anu ngalaman dina jaringan kami pikeun ngagentos naon waé anu diperyogikeun ku proyék anjeun. Bracalente Edge™ ngamungkinkeun urang pikeun ngungkit standar pangluhurna dina téknologi, inovasi, kualitas, sareng biaya anu dikirimkeun dina waktosna, unggal waktos.

panggilingan CNC

panggilingan CNC

fasilitas manufaktur lampu-kaluar kami, nawarkeun jasa panggilingan CNC precision nu bisa nampung sarat paling nangtang. Arsenal peralatan kami kalebet pabrik 3, 4, sareng 5 sumbu anu dilengkepan ku sababaraha fitur ningkatkeun efisiensi. Urang ngahususkeun dina panggilingan leutik pikeun komponén ukuran sedeng dina prototipe kana volume produksi masal.

Kami sanggup nahan kasabaran sacaket 0.0005 ″

Diajar deui
Ngaktipkeun

CNC Ngaktipkeun

Nganggo otomatisasi robot sareng censoring beban alat pikeun ngaoptimalkeun umur alat, kami sanggup ngahasilkeun potongan lengkep sareng tingkat akurasi anu luhur. Antara dua fasilitas manufaktur lean kami di Amérika Serikat jeung Cina, urang beroperasi leuwih ti 75 CNC Turning Mesin.

Kami sanggup nahan kasabaran sacaket ± 0.00025 ″

Diajar deui
MMC2

Sistim MMC2

Sistem MMC2 kami ngaitkeun pusat mesin horisontal individu kana sistem palet otomatis pikeun ningkatkeun produktivitas. Ngaliwatan téhnologi jeung inovasi sistem nyadiakeun diwangun dina automation, lampu kaluar produksi (LOOP), efisiensi sarta kalenturan, perbaikan ongkos na ngurangan set up waktos keur nasabah.

Diajar deui

Rakan Tinggi-Profil