Jeung leuwih ti
70 taun pangalaman manufaktur, urang ngartos kabutuhan Anjeun.

Ti rékayasa dugi ka desain, R&D dugi ka prototipe dugi ka produksi, tim kami komitmen pikeun kasuksesan anjeun. Kami henteu ngan ukur ngawangun bagian, tapi ngawangun kapercayaan. Sambung sacara global ngalangkungan sistem ERP kami, tim layanan palanggan global palanggan kami damel kanggo kasuksesan anjeun, ngatur prosés, inventarisasi sareng langkah-langkah kaleuleusan lacak global anu proaktif.

KLIK Pikeun Ngundeur SUMBER DAYA BRACALENTE EDGE™
  • Daptar pariksa 13-Léngkah
  • Kakuatan Pituduh Bahan
  • Manual Kualitas Suplier
  • Prototipe kana Produksi PDF
  • Daptar Sarana Tutuwuhan
  • certifications

certifications

registrations

  • ISO 9001: 2015
  • IATF 16949: 2016
  • AS9100D
  • ITAR

patuh

  • ISO13485 - Alat Médis

afiliasi

  • PMPA
  • MRC
  • NIMS
  • Nam

kamampuhan

pakakas

  • Panggilingan nangtung vertikal
  • Panggilingan horisontal CNC
  • CNC Ngaktipkeun
  • Pabrik Giliran CNC
  • Swiss CNC Ngabuburit | Multi Axis
  • Multi-Spindle Sekrup Mesin
  • Rotary Mindahkeun CNC
  • Di rohangan alat bumi

teknologi

  • Monitoring Beban Alat & Manajemén Kahirupan Alat
  • Desain CAD
  • Téknik ngabalikkeun
  • Programing offline
  • Otomatis | Mesin Robotic Loading
  • Alat Detéksi & Probing
  • Karya Adat ngayakeun Desain sareng Manufaktur
  • Lampu kaluar Manufaktur
  • Dina perawatan bumi sareng otomatisasi

Prosés Husus
Dina-House

  • Hésé Ngabuburit
  • Grooving sareng Face Grooving
  • Pangeboran liang jero
  • Malung
  • Ngahasilkeun ulang
  • grinding
  • Mesin sumbu multi-sumbu
  • Bagéan beberesih; pangleyur sareng cai
  • Degreasing
  • Ngélétét
  • Deburring
  • Pagawean Vibratory na burnishing

Prosés Husus
Sub-Kontrak

  • Nyelepkeun Lambang
  • Perawatan permukaan logam
  • Panas ngubaran
  • Perlakuan Panas Induksi
  • Ngukir
  • Brazing
  • Lapisan & Prosés Plating
  • Anodizing
  • Galvanis
  • Fosfatisasi
  • Enamel
  • Éléktroflasi, Éléktronik & Listrik Dip Coat
  • gambaran
  • Chrome & Nikel Plating
  • Palapis Plasma
  • Palapis CVD & PVD
  • bubuk palapis
  • semprot Lukisan
  • Lukisan Robotic
  • Keusah Blas
  • Roto Rengse
  • Tong Bérés
  • Ngawangun-up Las
  • Koin
  • Polishing
  • Kimia sareng Thermo Deburring

Makino MMC2

  • Diwangun dina otomatis
  • Lampu kaluar pabrik
  • Kekecapan sareng kalenturan
  • Perbaikan biaya
  • Ngirangan waktos atur
Mesin Makino MMC2

Lathes
Multi-Swiss

  • (8) 26mm spindles sarta feeder bar otomatis
  • Kinerja sareng efisiensi multi-spindle
  • Precision of a Mesin Swiss
  • Produksi pareum (LOOP)
tornos multiswiss