Markas AS

Grup Manufaktur Bracalente
Department penjualan

alamat:

20 W. Jalan Creamery,
Trumbauersville, PA 18970

fax:

+ 1 215-536-4844

surélék:

[email dijaga]

Pabrik China

Produk Logam Bracalente Suzhou LLC

alamat:

288 Jalan Gengtian
Fenhu New & Hi-tech Development Zone
Wujiang, Provinsi Jiangsu 215211

surélék:

[email dijaga]

Hubungi Kami Langsung

Ron Bracalente

Ron Bracalente

Présidén | CEO

Jack Tang

Jack Tang

Manajer Umum BMP Cina

Ken Kratz

Ken Kratz

Wakil Présidén

Témbal Keaton

Témbal Keaton

Wakil Présidén Keuangan

David Borish

Dave Borish

Wakil Présidén Operasi

Paul Nevells

Pangembangan Bisnis Global

Beunghar Nast

Beunghar Nast

Manajer Téknik Manufaktur

Dan Ardent

Dan Ardent

Manajer Sistem Kualitas

Kevin Brown

Manufaktur Téknik

Stephen Kemp

Palayanan palanggan

Deal Breanda

Brenda Diehl

Sumberdaya Manajer manusa