Pikeun karyawan urang, konsumén & mitra industri:

Nalika kami ngawaskeun kaayaan anu teras-terasan ieu, kami fokus kana kasihatan sareng kasalametan pagawé urang sareng kulawargana, konsumén sareng padamelan kritis urang.

Abdi hoyong ngabahas anjeun ngeunaan inisiatif anu ayeuna urang lakukeun:

Operasi:

  • Stateside, Bracalente parantos dianggap komponén penting sareng komponén anu hirup pikeun infrastruktur nagara urang (per Gubernur Wolf sareng Dept of Homeland Security CISA).
  • Trumbauersville, Pennsylvania sareng Suzhou, Cina aya dioperasikeun ogé ranté suplai kami (bahan baku dugi ka bérés) anu ngadukung urang di daérah ieu.
  • Kantor sareng pemasok kami di India dina panutupan mandat 3-minggu.
  • Inventarisasi nuju dievaluasi sareng diawasi sapopoé, sacara strategis mutahirkeun salami sasih payun, komunikasi ka jalma anu saluyu

ngarojong:

  • Tim kapamimpinan urang patepung unggal dinten teras neraskeun jadwal sareng prosedur pikeun ningkatkeun operasi pikeun kapentingan tim kami.
  • Kami ningkatkeun protokol sareng langkah pencegahan pikeun ngaleutikan kasempetan kakeunaan virus COVID-19.
  • Kami parantos ngaganjel ngahégak pikeun ngaleutikan jumlah pagawé di daérah khusus
  • Kami parantos ningkatkeun stasiun sanitasi sareng frekuensi pembersih,
  • Kami parantos ngaluarkeun sarung tangan sareng masker pikeun panyalindungan pribadi,
  • Karyawan anu berisiko tinggi parantos dikintun ka bumi kalayan mayar
  • Perjalanan diwatesan ogé fasilitas acces
  • Puteran jadwal salaku jumlah penting staf kantor kami damel ti bumi

Kami neraskeun nuturkeun paréntah CDC sareng bakal tetep komunikasi tetep sareng tim kami, konsumén sareng vendor kami.

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi peryogi klarifikasi, tong ragu-ragu ngahubungi kuring.

hatur nuhun

Ron Bracalente