"Jalma-jalma di BRACALENTE nyaéta aset panggedéna sareng paling penting urang."

Ron Bracalente, Présidén & CEO

Nilai inti anu diwangun ku Silvene Bracalente perusahaan mangrupikeun hal anu sami anu ngajalankeun Bracalente ayeuna. Perbaikan Kontinyu, Hormat, Tanggung Jawab Sosial, Integritas, Tim babarengan sareng Kulawarga mangrupikeun tulang tonggong tim sadunya. Karakteristik ieu ngawangun kaputusan bisnis sareng ngabantosan nungtun jalur karir anggota tim kami.

Perbaikan kontinyu dijangkep dina tradisi sareng diangkat ngalangkungan inovasi.

Universitas Bracalente cross-ngalatih tim kami sareng nyiptakeun program manufaktur anu langkung lincah sareng serbaguna. Kami pasangan sareng sakola perdagangan sareng muka fasilitas kami pikeun Poé Manufaktur di Trumbauersville. Kami yakin dina ngadukung karajinan manufaktur ti generasi ka generasi nalika urang mendakan cara anyar pikeun ngalancarkeun sareng ningkatkeun kamampuan.

Kami ngarawat unggal pagawé saolah-olah aranjeunna anggota kulawarga urang. Perhatian nomer hiji urang nyaéta kaséhatan sareng kasalametan aranjeunna. Tujuan kami pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal tujuan nalika urang nyiptakeun kasempetan pikeun kamajuan. Kami investasi di masa depan sareng milarian bakat anyar pikeun pelengkap tim kami. Kami ngahaja dina nyiptakeun budaya masarakat sapanjang BMG.

Museurkeun diajar langkung? Daptar pikeun salah sahiji posisi kabuka kami atanapi kirimkeun kami email di [email dijaga]

Kami nawiskeun kompénsasi kalapa sareng aksés kana program kauntungan anu komprehensif.

Pagawé BMG tiasa milih pikeun ilubiung dina paket kauntungan ieu:

  • Rencana médis, dental sareng visi anu lengkep
  • 401 (K) sareng pertandingan perusahaan
  • Dibayar libur na pakansi
  • Insentif GAIN
  • asuransi kahirupan
  • Asuransi cacad jangka panjang sareng jangka pondok
  • Bantuan SPP
  • Panghargaan jasa
  • Bonus kahadiran
  • Insékrési rekrutmen
  • Perusahaan mayar pelatihan

Grup Manufaktur Bracalente mangrupikeun dunungan kasempetan anu sami. Kawijakan kami pikeun ati-ati milih, nyéwa, ngarawat sareng ngamajukeun pagawé anu mumpuni. BMG moal sacara haram ngabentenkeun anjeun kusabab ras, warna, umur, jinis, agama, asal nasional, jangkungna, beurat, non-disqualifying-cacad, status kakawinan, status Samaun, atanapi ciri anu dilindungi anu sanés. Kawijakan ieu dugi ka sadaya pelamar sareng padamel dina sagala aspek hubungan padamelan.

  • Rekening Payable sareng Piutang
  • Asistén Administratif
  • Insinyur magang
  • Machinists CNC
  • Masinis umum
  • Teknisi Pangropéa
  • Insinyur Manufaktur
  • Penangan Bahan
  • Penjadwal Produksi
  • programer
  • Meuli
  • Insinyur Jaminan Kualitas sareng Teknisi
  • Jualan sareng Palayanan Pelayanan Spesialis
  • Siapkeun / Operator
  • Pangiriman / Gudang
  • Analis Ranté Suplai
  • Pakakas Alat & Manisan
anggota tim bracalente dipake dina komponén custom
Anggota Tim Bracalente dina Gawé
Dua Anggota Tim Bracalente damel babarengan dina méja

Posisi Buka Ayeuna

Pilih posisi kabuka atanapi eusian posisi kami aplikasi padamelan umum.