komponén

RUMAH CEPAT | Gedang MANIFOLD | Ngabuburit / ngagiling SS SHAFT | Swiss MANIFOLD | Gedang MANIFOLD | Gedang MANIFOLD | Gedang SS END CAP | Ngabuburit / ngagiling

Produk Rupa-rupa

Bagian kami digunakeun pikeun prototipe eksperimen boh manufaktur ageung.

Produk Rupa-rupa

Bagian kami digunakeun pikeun prototipe eksperimen boh manufaktur ageung.

Ngagaduhan Hiber Aman - Naékkeun CAD

Kami nganggo bahan sareng komponenana kualitas pangluhurna anu aman, konsisten, sareng siap hiber.

bahan

Bahan umum kalebet paduan, paduan pesawat, baja bantalan, sareng paduan suhu tinggi.

Rakan Tinggi-Profil

Study Case

Top 5 Kontraktor Pertahanan AS

Kauntungannana kalapa konci Bracalente ngabantosan kontrak urang sareng L3. Pendekatan dumasar hubungan kami nungtun manajemén proyék sareng pamahaman kabutuhan departemén dina pameseran, Kualitas sareng Téknik. Kami fungsina salaku penyuluhan organisasi, sareng komunikasi real-time anu ngabantosan masalah atanapi parobihan lingkup.