komponén

BUSHING SUMBER | Ngabuburit / GLOBAL PIN | Ngabuburit / GLOBAL CURUT THREADED | SWISS / GLOBAL TUBE | Ngabuburit / GLOBAL

BAGIAN ANU GAMPANG SUSAHNA SAGALA

Patani biasa ngaraos kokotor leungeun. Produk kami dirancang pikeun tahan taun panggunaan anu ketat.

bahan

Bahan umum kalebet kuningan, baja karbon, paduan suhu tinggi, baja karbon rendah, sareng stainless steel.

KLIEN BEDA

Study Case

Anjog Tatanén Global OEM

Industri: Konsumén & Industri
CNH peryogi ngagaduhan perséntase pabrikna di daérah murah. Kami tiasa nunjukkeun kasuksésan sareng penghematan biaya ngalangkungan bagian paket. Kami parantos ngagaduhan bagian tina bisnisna di pabrik kami di Cina sareng sanggup nyusun rencana pikeun ngirangan biaya aranjeunna sacara signifikan.

Catetan Studi Kasus
Pengiriman barang I Assembly-Line Siap: Kami tiasa ngahasilkeun bagian anjeun dina jumlah naon waé sareng dikirim kana fasilitas anjeun.