Ti kandaraan mandiri nepi ka mobil hibrida-hémat bahan bakar, industri kandaraan listrik terus innovate pangalaman nyetir.

Bracalente mawa mesin precision ka tingkat anyar sakabeh. Kalayan sistem anu langkung modular, tekanan pangaturan sareng paningkatan persaingan, kami parantos ngawangun bagian komponén precision pikeun pabrik asing sareng domestik. Kami nyayogikeun solusi pikeun kamajuan téknologi ieu ku nawiskeun tapak suku dasar suplai anu padet sareng efisiensi biaya pikeun nyumponan tungtutan pasar anu kantos robih.

  • Gambar konsép, prototipe, manajemén inventaris sacara real-time
  • komponén mesin precision
  • Pangiriman dina waktosna
  • Fasilitas manufaktur lampu-pareum
  • Kapasitas pikeun turnaround gancang
  • Ranté suplai global
  • fasilitas manufaktur lean di Amérika Serikat jeung Cina
  • Desain pikeun Manufaktur (DFM)

Urang ngahususkeun kana:

  • Pangecas (mega, super, padumukan, DCFC; Ngecas Gancang Arus Langsung)
  • Tingkat 2 ngecas
  • Batré (pak, sél, modul)
  • AFID (Diréktif Infrastruktur Bahan Bakar Alternatif)
  • LDV (kendaraan tugas ringan)
  • BEV (Kandaraan Listrik Batré)
  • ZEV (Kandaraan Nol Émisi)
Ngahubungan Us Kiwari

Sertifikasi Bracalente

  • ISO 9001: 2015
  • IATF 16949: 2016
  • AS9100D
  • ITAR

komponén

KAPER TERMINAL | Masker SCREW
TERMINAL tambaga |
SCREW MACH
KAPER TERMINAL | Masker SCREW
TERMINAL tambaga |
SCREW MACH

Kamampuh Mesin

Kalayan mesin pareum lampu, 70 taun + manufaktur precision, ahli industri, sumber global sareng redundansi, kami ngagaduhan kapasitas sareng hubungan anu ngalaman dina jaringan kami pikeun ngagentos naon waé anu diperyogikeun ku proyék anjeun. Bracalente Edge ™ ngamungkinkeun urang pikeun ngungkit standar anu paling luhur dina téknologi, inovasi, kualitas sareng biaya anu dikirimkeun dina waktosna, unggal waktos.

Tornos Multi-Swiss

Ieu mangrupikeun salah sahiji alat mesin anu paling maju dina organisasi urang sareng bakal ngamungkinkeun urang ngahontal efisiensi efisiensi 20% kusabab kamampuan produksi lampu pareum (LOOP).

Diajar deui
Ngaktipkeun

CNC Ngaktipkeun

Nganggo otomatisasi robot sareng censoring beban alat pikeun ngaoptimalkeun umur alat, kami sanggup ngahasilkeun potongan lengkep sareng tingkat akurasi anu luhur. Antara dua fasilitas manufaktur lean kami di Amérika Serikat jeung Cina, urang beroperasi leuwih ti 75 CNC Turning Mesin.

Kami sanggup nahan kasabaran sacaket ± 0.00025 ″

Diajar deui
MMC2

Sistim MMC2

Sistem MMC2 kami ngaitkeun pusat mesin horisontal individu kana sistem palet otomatis pikeun ningkatkeun produktivitas. Ngaliwatan téhnologi jeung inovasi sistem nyadiakeun diwangun dina automation, lampu kaluar produksi (LOOP), efisiensi sarta kalenturan, perbaikan ongkos na ngurangan set up waktos keur nasabah.

Diajar deui

bahan

bahan has kaasup tambaga, aluminium, kuningan, perunggu, baja karbon, stainless steel, sarta alloy suhu luhur.

Klién rupa-rupa