komponén

RUMAH | Ngabuburit / ngagiling RUMAH | Ngabuburit / ngagiling MANIFOLD | Gedang MANIFOLD | Gedang SS SHAFT | Swiss

PROFIL CLIENT

Anjeun tiasa muka sababaraha gadget rumah tangga sareng mendakan bagian Bracalente di jero. Dina waktos anu sami, urang sacara rutin ngahasilkeun komponén khusus pikeun prototipe eksperimen.

Daptar Aplikasi

Kamampuan pembuatan presisi kami ngabantosan ngawangun bahkan saklar sareng komponenana anu paling rumit pikeun industri éléktronika.

bahan

Bahan anu ilaharna kalebet alloy, baja campuran, kuningan, tambaga, plastik, stainless steel, sareng tubing waja.