komponén

SS CASTING | Ngabuburit / ngagiling KURUNG | SWISS ALUM MANIFOLD | Gedang RUMAH ALUM | Gedang RUMAH | Ngabuburit / ngagiling PANUTUP TIMER | ASSY MK12A | ASSY BADAN PUMP | ASSY BADAN PUMP | ASSY KURUNG | Ngabuburit / ngagiling SS CHECK VALVE | Ngabuburit / GLOBAL SS CHECK VALVE | Ngabuburit / GLOBAL SS HUB | Bélok KURUNG | SWISS CURUT THREADED | SWISS

APLIKASI maju

Bracalente kolaborasi sareng programer sareng insinyur industri pikeun ngembangkeun aliran kerja sareng otomatisasi.

TI TANAMAN KAMI KA BATUR

Kami terang kumaha jalanna industri - sabab urang gaduh dua pabrik urang sorangan, kalayan mesin canggih sareng robot canggih. Kami hoyong nyandak éta kaahlian anu sami pikeun fasilitas anjeun.

bahan

Bahan anu ilaharna kalebet paduan, baja campuran, kuningan, paduan suhu luhur, baja karbon sedeng, sareng stainless steel.

KLIEN BEDA

Study Case

Produsén Global Motor Kendaraan Hybrid

Industri: Industri
Pabrik motor global pikeun kandaraan listrik hibrid ditunjuk ka Bracalente pikeun ngabantosan masalah pamasangan motor anu aranjeunna gaduh sareng panyadia di Cina.