komponén

SPOOL | Ngabuburit / ngagiling LERE SCREW SS | SWISS GRILL | NYETAK / GLOBAL SS RUMAH | Ngabuburit / ngagiling

PROFIL CLIENT

Bracalente parantos ngabantosan pangasuh anu dilengkepan ku sababaraha komponén anu paling murni dina ubar modéren. Produk kami biasa dianggo di lapangan médis, ti kantor dokter gigi dugi ka kamar darurat.

Dipercanten ku DOKTOR

Produk Bracalente dirancang pikeun unggal tingkatan prosedur médis, ti pamariksaan dugi ka cangkok.

Élmu Kaséhatan

Téknologi kami ngaheéat nyawa, sareng urang nyandak beban anu serius. Péngkolan urang, panggilingan, sareng grinding ngahasilkeun alat-alat kelas rumah sakit pikeun harga kalapa.

bahan

Bahan anu biasa kalebet kuningan, tambaga, gangsa, waja karbon, stainless steel, sareng paduan suhu tinggi.

KLIEN BEDA

Study Case

Perusahaan Téknologi Médis Anjog

Industri: Médis
Perusahaan téknologi canggih dina alat médis, laser sareng kontrol gerak presisi ngembang pesat. Proyék internal nya éta ngahijikeun basis pasokan domestik anu sepuh sareng mendakan terhormat, panyadia pabrik kalayan ayana global.