Bagian precision kami kapanggih dina merek rekreasi paling dipercaya. Ti karuhun industri motor nepi ka merek outdoor inovatif, nepi ka pabrik gun rekreasi ngarah, kami nyadiakeun solusi manufaktur kontrak sakuliah dunya.

  • Fasilitas manufaktur lampu-pareum
  • Kapasitas pikeun turnaround gancang
  • Ranté suplai global
  • fasilitas manufaktur lean di Amérika Serikat jeung Cina
  • komponén mesin precision
  • Gambar konsép, prototipe, manajemén inventaris sacara real-time
  • Pangiriman dina waktosna

Ngahubungan Us Kiwari

Sertifikasi Bracalente

  • ISO 9001: 2015
  • IATF 16949: 2016
  • AS9100D
  • ITAR Didaptarkeun
  • Patuh ISO13485 - Alat Médis

komponén

Kuningan, perunggu, baja karbon, stainless steel, sarta alloy suhu luhur.

BUSHING THREADED | Masker SCREW CLEVIS DEC CHROME | Ngabuburit / ngagiling BUSHING BAG SADDLE | Masker SCREW Hiasan BUSH CHROME | Ngabuburit / GLOBAL PERUMAHAN BOLA | Ngabuburit / GLOBAL

kamampuhan

Kalayan mesin pareum lampu, 70 taun + manufaktur precision, ahli industri, sumber global sareng redundansi, kami ngagaduhan kapasitas sareng hubungan anu ngalaman dina jaringan kami pikeun ngagentos naon waé anu diperyogikeun ku proyék anjeun. Bracalente Edge ™ ngamungkinkeun urang pikeun ngungkit standar anu paling luhur dina téknologi, inovasi, kualitas sareng biaya anu dikirimkeun dina waktosna, unggal waktos.

panggilingan CNC

panggilingan CNC

fasilitas manufaktur lampu-kaluar kami, nawarkeun jasa panggilingan CNC precision nu bisa nampung sarat paling nangtang. Arsenal peralatan kami kalebet pabrik 3, 4, sareng 5 sumbu anu dilengkepan ku sababaraha fitur ningkatkeun efisiensi. Urang ngahususkeun dina panggilingan leutik pikeun komponén ukuran sedeng dina prototipe kana volume produksi masal.

Kami sanggup nahan kasabaran sacaket 0.0005 ″

Diajar deui
Ngaktipkeun

CNC Ngaktipkeun

Nganggo otomatisasi robot sareng censoring beban alat pikeun ngaoptimalkeun umur alat, kami sanggup ngahasilkeun potongan lengkep sareng tingkat akurasi anu luhur. Antara dua fasilitas manufaktur lean kami di Amérika Serikat jeung Cina, urang beroperasi leuwih ti 75 CNC Turning Mesin.

Kami sanggup nahan kasabaran sacaket ± 0.00025 ″

Diajar deui
MMC2

Sistim MMC2

Sistem MMC2 kami ngaitkeun pusat mesin horisontal individu kana sistem palet otomatis pikeun ningkatkeun produktivitas. Ngaliwatan téhnologi jeung inovasi sistem nyadiakeun diwangun dina automation, lampu kaluar produksi (LOOP), efisiensi sarta kalenturan, perbaikan ongkos na ngurangan set up waktos keur nasabah.

Diajar deui

Rakan Tinggi-Profil