komponén

7/8 GUNLIGHT | Gedang KEBIJAKAN | Gedang GUNLIGHT | Gedang GUNLIGHT | Gedang Cahaya GUN | Gedang Cahaya GUN | Gedang MOUNT W / THUMB SCREW | ASSY MOUNT W / THUMB SCREW | ASSY GUNUNG DI RAIL | Gedang GUNUNG RAIL | Gedang SKOP MOUNT | Gedang SCOPE MOUNT SWING ARM | Gedang jempol jempol | SWISS

KLIEN BEDA

Study Case

Perusahaan aksésori senjata api berkinerja tinggi

Industri: Militer & Pertahanan Diri
Perusahaan di fase ngamimitian kakurangan sumberdaya pikeun hasil ngajalankeun produk anyar. Aranjeunna milari pemasok sareng mitra sapinuh waktos anu henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun bagian-bagianna tapi batur anu tiasa ngabantosan desain, panyusunan téknis sareng rékayasa.