tornos multiswiss

Bracalente parantos ngalegaan arsenal alat-alat otomatis kalayan tambihan Tornos MultiSwiss 8 × 26. Mesin ieu ngagabungkeun kinerja sareng efisiensi multi-spindle sareng katepatan mesin Swiss. Tornos mangrupikeun salah sahiji alat anu paling maju dina organisasi Bracalente. Unit ieu dilengkepan (8) spindles 26mm sareng feeder bar otomatis anu bakal masihan kami kamampuan produksi (LOOP) anu luar biasa. LOOP mangrupikeun waktos nalika sistem jalan tanpa dijaga bari henteu aya operator dina pabrik. BMG ieu manned 116 jam per minggu, tapi aya 168 jam sadia pikeun sistem. Tangtanganna nyaéta pikeun ngarékayasa prosés pikeun ngatur pamakean alat sareng penanganan bagian pikeun ngamangpaatkeun saloba-lobana mesin LOOP.

Efisiensi gains 20% diperkirakeun alatan automation diwangun kana mesin ogé téhnologi patali maké alat jeung kontrol chip. Nalika urang bersaing di pasar global, téknologi ieu masihan kami kaunggulan anu dipikabutuh pikeun ningkatkeun kualitas bagian kami bari ngaluarkeun biaya tina prosésna. Ningkatkeun kamampuan prosés bakal ngamungkinkeun urang bersaing dina pasar otomotif global. Kami bungah pikeun nyangking téknologi ieu sacara online dina bulan Juli 2022.