Grup Manufaktur Bracalente ngumumkeun Perluasan Operasi Cina

Pausahaan anu berbasis di Pennsylvania ngarencanakeun tambihan kana fasilitas Wujiang pikeun nampung paménta sadunya Bracalente Manufacturing Group (BMG) ngumumkeun perluasan sareng relokasi lokasi Bracalente Metal Products (BMP) na di…

Maca deui

Manajer Penjualan anu Dilaksanakeun Diupahan pikeun Ngalegaan Jangkauan Perusahaan Pabrikan Berbasis Pennsylvania

Bakat anyar dibawa ka tumuwuh Bracalente Manufacturing Group urang ayana domestik produsén global basis Pennsylvania, Bracalente Manufacturing Group (BMG) announces dilakonan profésional, Tammy Work, salaku Manajer Penjualan. Gawé mangrupikeun industri…

Maca deui

Yayasan Lokal Nyiar Ngadamel Dampak ageung

TRUMBAUERSVILLE, PA, Nopémber 4, 2021- Yayasan Peringatan Silvene Bracalente (SBMF) ngayakeun Katujuh Taunan Olahraga Clay Shoot & Fundraiser dina 30 Oktober 2021 ngumpulkeun langkung ti $55,000 pikeun ngadukung organisasi perdagangan manufaktur di…

Maca deui

Grup Manufaktur Bracalente ngumumkeun perluasan Operasi India. Lokasi anyar ningkatkeun sidik manufaktur global.

Pikeun ngaleupaskeun geuwat Trumbauersville, PA, 22 Juni 2021 - Grup Pabrikan Bracalente (BMG) ngumumkeun Pune, India muka pikeun dilegakeun operasi global sareng sumber daya logistik. Wangunan 3,500 kaki pasagi aranjeunna nyampur gudang, pusat téknologi…

Maca deui