Dina taun 1950, Silvene Bracalente muka toko mesin di luar Philadelphia, Pennsylvania.

Tilu generasi engké, Bracalente masih dipiboga ku kulawarga sareng dioperasikeun sareng nyiptakeun solusi manufaktur anu tiasa diandelkeun pikeun perusahaan di dunya.

Carita Bracalente Kami

Tim Bracalente

Pabrik urang dilengkepan mesin CNC pangénggalna, robotik canggih, dioperasikeun ku insinyur kelas munggaran, spesialis téknologi, masinis, manajer proyek sareng spesialis minuhan.

Kami panaratas dina haté, sareng pabrik presisi kami ngajantenkeun inovasi kendaraan, éléktronika, sareng téknologi héjo. Sidik global kami sareng pepelakan di Amérika Serikat sareng Cina sareng kantor di India sareng Vietnam parantos ngalegaan kaparigelan manufaktur sareng ranté suplai internasional kami, ngalayanan konsumén di lima buana. Leres kana visi Silvene, Bracalente mangrupikeun pamimpin anu dinamis dina industri anu teras-terasan, sareng kami tetep komitmen kana prinsip ngadegna kami: hormat, tanggung jawab sosial, integritas, gawé babarengan, kulawarga sareng pamutahiran kontinyu.

Ron Bracalente

Ron Bracalente

Présidén | CEO

"Nalika kasempetan dibawa ka BMG, urang ningali deui sacara raket sareng urang mimiti naroskeun. Kami hoyong ngartos naon anu anjeun milari sareng masalah anu anjeun nyobian pikeun direngsekeun. Kami diajar ku ngadangukeun kabutuhan anjeun sareng nerapkeun sumber anu pas pikeun ngembangkeun solusi anu bakal nganteurkeun ka anjeun persis anu anjeun pikahoyong. Prosés ieu kabuktian épéktip sareng urang bangga dina nganteurkeun solusi anu bakal ngalengkepan sareng ningkatkeun kamampuan strategi pasar anjeun kana kualitas, biaya sareng waktos. "

Jack Tang

Jack Tang

Manajer Umum | BMG Cina

"Tutuwuhan kami di Cina dijalankeun sareng dikokolakeun kana standar tinggi anu sami sareng anu diarepkeun dina pabrik pabrik Kulon anu asak. Perhatian kami kana detil, métrik kinerja sareng kontrol prosés mastikeun yén produk anjeun dijantenkeun cara anu sami unggal waktos sareng standar sacara konsisten ditepungkeun ti mimiti jalan dugi ka anu terakhir sareng unggal waktos diantawisna. ”

Sajarah kami

Silvene Bracalente mangrupikeun paningal sareng manah wirausaha. Anjeunna ageung ageung di luar Philadelphia. Dibangkitkeun di komunitas Trumbauersville anu raket, anjeunna asup kana angkatan kerja saatos kelas dalapan pikeun ngabantosan kulawargana. Anjeunna rajin, milarian padamelan sareng gancang diwanohkeun di toko mesin lokal sareng pabrik pakean. Karepna pikeun kahirupan sareng asah alam ngadorong karirna, tapi anjeunna hoyong nyiptakeun warisanna nyalira.

Diajar deui

Budaya Bracalente

Nilai inti anu diwangun ku Silvene Bracalente perusahaan mangrupikeun hal anu sami anu ngajalankeun Bracalente ayeuna. Perbaikan Kontinyu, Hormat, Tanggung Jawab Sosial, Integritas, Tim babarengan sareng Kulawarga mangrupikeun tulang tonggong tim sadunya.

Diajar deui

Yayasan Peringatan Silvene Bracalente

Silvene Bracalente sok masihan deui, ka komunitasna, ka kulawargana, ka organisasi anu butuh. Anjeunna anteng nyumbangkeun waktos sareng sumberdaya na pikeun ngajantenkeun hal-hal sakedik langkung saé pikeun jalma. Anjeunna ngagaduhan haté pamimpin hamba sareng mendakan cara pikeun maréntahkeun ku henteu bébéja. Énergi sareng kahadean na teras-terasan nembongan ngalangkungan Yayasan anu namina namina. Diadegkeun dina 2015, Yayasan Peringatan Silvene Bracalente ngasilkeun artos sareng nyayogikeun beasiswa ka murid dina perdagangan sareng manufaktur. Éta ngabantosan bank dahareun masarakat sareng nirlaba lokal sareng ngabantosan nyayogikeun artos ka sakola kejuruan.

Unggal taun, SBMF ngayakeun dua acara pikeun ngumpulkeun kasadaran sareng dana pikeun neraskeun warisan Silvene tina masihan harepan sareng pitulung ka tatangga anu butuh.

Tim Manajemén Senior

Ron Bracalente

Ron Bracalente

Présidén | CEO

Jack Tang

Jack Tang

Manajer Umum, Cina

David Borish

Dave Borish

Wakil Présidén Operasi

Témbal Keaton

Témbal Keaton

Wakil Présidén Keuangan

Ken Kratz

Ken Krauss

Manajer Kualitas

Beunghar Nast

Beunghar Nast

Manajer Insinyur Manufaktur (Mesin Screw)

Roy Blume

Roy Blom

Manajer Insinyur Manufaktur (CNC)

Keith Goss

Keith Goss

Senior Penjualan Insinyur

Deal Breanda

Brenda Diehl

Sumberdaya Manajer manusa