JANJI URANG JEUNG PRIVASI panggunaan sareng perlindungan data

Privasi pangguna sareng perlindungan data mangrupikeun tugas urang sareng diperyogikeun pikeun nangtayungan pangguna situs kami sareng data pribadi na. Data mangrupikeun tanggungan, éta ngan ukur kedah dikumpulkeun sareng diolah nalika leres-leres diperyogikeun. Kami moal ngajual, nyéwa atanapi ngabagi data pribadi anjeun. Kami moal ngajantenkeun inpormasi pribadi anjeun tanpa idin anjeun. Inpormasi pribadi (nami) anjeun bakal disebarkeun ngan ukur upami anjeun badé masihan koméntar atanapi marios dina halaman wéb.

LEGISLASI LEUWIH

Bareng sareng sistem komputer bisnis sareng internal kami, halaman wéb ieu dirancang pikeun saluyu sareng panerapan nasional sareng internasional di handap ieu ngeunaan panangtayungan data sareng privasi pangguna:

Peraturan Perlindungan Data Umum EU 2018 (GDPR)
Undang-Undang Privasi Konsumén California 2018 (CCPA)
Perlindungan Informasi Pribadi sareng Undang-Undang Dokumén Éléktronik (PIPEDA)

INFORMASI PRIBADI Naon anu urang kumpulkeun sareng kunaon

Dihandap ieu anjeun tiasa mendakan inpormasi naon anu kami kumpulkeun sareng alesan pikeun ngumpulkeunana. Kategori inpormasi anu dikumpulkeun sapertos kieu:

Pelacak Nganjang Situs

Situs ieu nganggo Google Analytics (GA) pikeun ngalacak interaksi pangguna. Kami nganggo data ieu pikeun nangtoskeun jumlah jalma anu ngagunakeun situs kami; pikeun langkung ngartos kumaha aranjeunna mendakan sareng ngagunakeun halaman wéb kami; sareng pikeun ngalacak perjalanan aranjeunna ngalangkungan halaman wéb.

Sanaos GA ngarekam data sapertos lokasi geografis anjeun, alat, browser internét sareng sistem operasi, teu aya inpormasi ieu sacara pribadi ngaidentipikasi anjeun ka kami. GA ogé nyatet alamat IP komputer anjeun, anu tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi anjeun nyalira, tapi Google henteu masihan kami aksés kana ieu. Kami nganggap Google janten prosesor data pihak katilu.

GA ngamanpaatkeun cookies, anu rinci tiasa dipendakan dina panduan pangembang Google. Halaman wéb kami nganggo palaksanaan analytics.js of GA. Nganonaktifkeun cookies dina panyungsi internét anjeun bakal ngeureunkeun GA tina nyukcruk bagian mana waé dina kunjungan anjeun ka halaman dina halaman wéb ieu.

Salaku tambahan kana Google Analytics, halaman wéb ieu tiasa ngumpulkeun inpormasi (diayakeun dina domain umum) anu ditujukeun ka alamat IP tina komputer atanapi alat anu dianggo pikeun ngaksésna.

Ulasan Sareng Koméntar

Upami anjeun milih pikeun nambihan koméntar kana tulisan naon waé dina situs kami, nami sareng alamat email anu anjeun lebetkeun ku koméntar anjeun bakal disimpen kana database halaman wéb ieu, sareng alamat IP komputer anjeun sareng waktos sareng tanggal anu anjeun kirimkeun koméntar éta. Inpormasi ieu ngan ukur dianggo pikeun ngaidentipikasi anjeun salaku pangdeudeul kana bagian koméntar tina posna masing-masing sareng henteu diteruskeun ka salah sahiji prosesor data pihak katilu anu diwincikan di handap ieu. Ngan ukur nami sareng alamat email anu anjeun pasihkeun bakal ditingalikeun dina halaman wéb anu nyanghareup umum. Komentar anjeun sareng data pribadi anu aya hubunganana tetep dina situs ieu dugi ka kami anggap pantes pikeun:

  • Nyatujuan atanapi Cabut koméntar:

- ATAWA -

  • Cabut tulisan.

CATETAN: Pikeun mastikeun panyalindungan anjeun, anjeun kedah ulah aya informasi anu tiasa diidentifikasi pribadi kana kolom koméntar ngeunaan koméntar tulisan blog anu anjeun kirimkeun dina halaman wéb ieu.

Bentuk Sareng Kiriman Newsletter Email Dina Halaman Wéb

Upami anjeun milih ngalanggan buletin email kami atanapi ngalebetkeun formulir dina halaman wéb kami, alamat email anu anjeun kirimkeun ka kami bakal diteruskeun ka perusahaan jasa platform pamasaran pihak katilu. Alamat surélék anjeun bakal tetep aya dina basis data na salami urang teras-terasan nganggo jasa perusahaan pamasaran pihak katilu pikeun tujuan pamasaran email atanapi dugi ka anjeun khususna nyungkeun penghapusan tina daptar.

Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngabérésan ngalanggan nganggo tautan unsubscribe anu aya dina buletin email anu kami kirimkeun ka anjeun atanapi ku nyungkeun panyabutan ngalangkungan email.

Daptar ieu di handap mangrupikeun inpormasi anu tiasa kami kumpulkeun salaku bagian tina ngalayanan pamundut pangguna dina halaman wéb kami:

  • nami
  • génder
  • surélék
  • Phone
  • Mobile
  • alamat
  • parasaan
  • nagara
  • Kodeu pos
  • nagara
  • IP Alamat

Kami henteu nyéwa, ngical, atanapi ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu kecuali pikeun nyayogikeun jasa anu anjeun nyungkeun, nalika kami ngagaduhan ijin anjeun, atanapi dina kaayaan sapertos kieu: urang ngaréspon subpoena, paréntah pengadilan, atanapi prosés hukum, atanapi netepkeun atanapi ngalaksanakeun hak hukum urang atanapi ngabela ngalawan klaim hukum; kami yakin perlu ngabagi inpormasi pikeun nalungtik, nyegah, atanapi nyandak tindakan ngeunaan kagiatan haram; palanggaran Sarat jeung Kaayaan urang, atanapi sakumaha diperlukeun ku hukum; sareng kami mindahkeun inpormasi ngeunaan anjeun upami kami kaala ku atanapi ngagabung sareng perusahaan sanés.

Email Pamulihan Penghasilan

Dina sababaraha kasus, kami damel sareng perusahaan jasa pemasaran ulang pikeun ngirim pesen bewara upami anjeun parantos ngantunkeun karanjang anjeun tanpa ngagaleuh. Ieu pikeun hiji-hijina tujuan pikeun ngingetan palanggan pikeun ngarengsekeun beuli upami aranjeunna hoyong. Perusahaan jasa pamasaran ulang ngalakukeun gambar langsung tina email sareng cookies anjeun pikeun ngirim email anu diondang pikeun ngalengkepan urus upami nasabah ninggali karanjangna. Nanging, ID email pelanggan dihapus tina basis data na pas mésér réngsé.

"Entong Jual Data Kuring"

Kami henteu ngajual inpormasi pribadi konsumén kami atanapi budak leutik di handapeun umur 16 taun ka pengumpul data pihak katilu sahingga tombol "Henteu ngical data abdi" opsional dina halaman wéb kami. Diulinkeun, urang tiasa ngumpulkeun data anjeun pikeun hiji-hijina tujuan pikeun ngarengsekeun pamundut jasa atanapi komunikasi pamasaran. Upami anjeun hoyong aksés atanapi mupus inpormasi pribadi anjeun, anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngalebetkeun detil anjeun ka kami ngalangkungan email.

Bewara Penting Kanggo Barudak Minor Babagi Informasi Pribadi

Upami anjeun aya di handapeun umur 16 taun anjeun KUDU kéngingkeun ijin sepuh sateuacan:

  • Ngirimkeun formulir
  • Ngeposkeun koméntar kana blog urang
  • Ngalanggan tawaran kami
  • Ngalanggan kana buletin email kami
  • Ngadamel Transaksi

Ngaksés / Ngahapus Inpormasi Pribadi

Upami anjeun kersa ningali atanapi ngahapus inpormasi pribadi anjeun, punten email ka kami nganggo alamat email anu dianggo, nami sareng pamundut anjeun. Cara anu sanésna, anjeun tiasa ngeusian formulir di handapeun halaman ieu pikeun ningali sareng / atanapi ngahapus data anjeun anu disimpen sareng kami. Sadaya detil kontak tiasa dipendakan di handapeun halaman ieu.

KONTIKAN Urang ngacung INFORMASI

  • daptaran
  • Ngadaptarkeun buletin
  • cookies
  • Bentuk
  • Blog
  • Ukur
  • Nempatkeun pesenan
  • Inpormasi Kartu Kredit (Punten Catet: Layanan Tagihan sareng Pamayaran - Persetujuan diperyogikeun pikeun nanganan transaksi kartu kiridit)

PROSESOR DATA PIHAK KETIGA

Kami nganggo sajumlah pihak katilu pikeun ngolah data pribadi atas nami kami. Pihak katilu ieu parantos dipilih sacara ati-ati sareng sadayana sadayana saluyu sareng panerapan. Upami anjeun nyungkeun inpormasi Pribadi anjeun dihapus ku kami, pamundut ogé bakal diteruskeun ka pihak-pihak di handap:

POLISI cookie

Kawijakan ieu ngalebetkeun panggunaan cookies sareng téknologi sanés upami anjeun parantos milih pikeun nampi éta. Jinis cookies anu kami anggo kagolongkeun kana 3 katégori:

Cookies Penting Sareng Téhnologi Sarua

Ieu penting pisan pikeun ngajalankeun jasa kami dina halaman wéb sareng aplikasi kami. Tanpa nganggo cookies ieu bagian tina halaman wéb kami moal jalan. Salaku conto, sési cookies ngamungkinkeun pangalaman navigasi anu konsisten sareng optimal pikeun kagancangan jaringan sareng alat browsing pangguna.

Cookie Analytics Sareng Téhnologi Sarua

Ieu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan panggunaan halaman wéb sareng aplikasi kami sareng ngamungkinkeun kami pikeun ningkatkeun cara jalanna. Salaku conto, cookies analitik nunjukkeun ka kami mana halaman anu paling sering didatangan. Éta ogé ngabantosan ngaidentipikasi kasulitan naon waé anu anjeun aksés kana jasa kami, janten kami tiasa ngalereskeun masalah. Salaku tambahan, cookies ieu ngamungkinkeun urang ningali pola panggunaan sacara umum dina tingkat anu digabungkeun.

Nyukcruk, Ngaiklan Cookie Sareng Téhnologi Sarua

Kami nganggo jinis téknologi ieu pikeun nyayogikeun iklan anu langkung aya hubunganana sareng kapentingan anjeun. Ieu tiasa dilakukeun ku nganteurkeun iklan online dumasar kana kagiatan browsing wéb anu sateuacanna. Upami anjeun parantos milih-milih cookies disimpen dina panyungsi anjeun anu bakal nyimpen detail halaman wéb anu anjeun parantos nganjang. Iklan dumasar kana naon anu anjeun teras-teraskeun teras ditingalikeun ka anjeun nalika anjeun nganjang halaman wéb anu nganggo jaringan iklan anu sami. Upami anjeun parantos milih kami ogé tiasa nganggo cookies sareng téknologi anu sami pikeun nyayogikeun anjeun iklan dumasar lokasi anjeun, nawiskeun anjeun pencét, sareng interaksi anu sanés sareng halaman wéb sareng aplikasi kami.

Pikeun ngarobih setélan privasi anjeun, buka halaman ieu: Tanya privasi

HAK PRIVASI KALIFORNIA AND JEUNG "TEU Lacak"

Numutkeun ka Bagéan Kodeu Sipil California 1798.83, kawijakan ieu nyatakeun yén urang ngan ukur ngabagi inpormasi pribadi (sakumaha didefinisikeun dina California Code Code Bagéan 1798.83) sareng pihak katilu pikeun tujuan pamasaran langsung upami anjeun khusus milih, atanapi ditawisan kasempetan pikeun milih -out sareng milih henteu milih kaluar tina ngabagi sapertos dina waktos anjeun nyayogikeun inpormasi pribadi atanapi nalika anjeun kalibet sareng layanan anu kami nyayogikeun. Upami anjeun henteu milih-milih atanapi upami anjeun milih kaluar dina waktos éta, kami henteu ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu mana waé.

Kode Usaha sareng Profesi California Bagéan 22575 (b) nyayogikeun yén warga California ngagaduhan hak pikeun terang kumaha urang ngaréspon setélan pangotéktak "TEU Lacak". Ayeuna teu aya pamaréntahan di antara pamilon industri ngeunaan naon anu "JANGAN Lacak" dina kontéks ieu, sahingga kami moal ngarobih prakték nalika nampi sinyal ieu. Upami anjeun hoyong mendakan langkung seueur perkawis "ULAH Lacak", mangga buka https://allaboutdnt.com/ .

PAPANJUTAN DATA

Kami bakal ngalaporkeun aya palanggaran data anu haram tina database halaman wéb ieu atanapi basis data salah sahiji prosesor data pihak katilu kami ka saha waé sareng jalma anu aya hubunganana sareng otoritas dina waktos 72 jam tina pelanggaran upami éta jelas yén data pribadi disimpen dina identitas. cara geus dipaling.

Bantahan

Bahan dina situs wéb ieu disayogikeun "sapertos". Kami henteu ngajamin, dikedalkeun atanapi tersirat, sareng ieu ngabatalkeun sareng negeskeun sadaya jaminan anu sanés, kalebet tanpa watesan, jaminan anu tersirat atanapi kaayaan merchantability, kabugaran pikeun tujuan khusus, atanapi henteu ngalanggar hak cipta intelektual atanapi palanggaran hak-hak sanés. Salajengna, kami henteu ngajamin atanapi ngadamel répréséntasi ngeunaan akurasi, kamungkinan hasil, atanapi reliabiliti panggunaan bahan dina situs wéb Internét ieu atanapi anu aya hubunganana sareng bahan sapertos kitu atanapi dina situs mana waé anu aya hubunganana sareng situs ieu.

PERUBAHAN NUI DASAR PRIVASI KITA

Urang tiasa ngarobih kabijakan ieu dina kawijaksanaan budi urang iraha waé. Kami moal eksplisit ngawartosan klien kami atanapi pangguna halaman wéb ngeunaan parobahan ieu. Sabalikna, urang nyarankeun anjeun parios halaman ieu kadang-kadang pikeun parobihan kabijakan.

Kalayan ngalebetkeun alamat email anu leres anu anjeun ngagaduhan aksés, kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun anu aya hubungan sareng alamat surélék éta sareng kumaha ngatur éta upami anjeun milih pikeun ngalakukeunana.

Tanggal épéktip: 10/28/2020

Sarat Pamakéan

Sarat

Ku ngakses situs web ieu, anjeun agreeing bisa kabeungkeut ku situs web Sarat ieu jeung Kaayaan Pamakéan, sadaya undang jeung peraturan lumaku, sarta satuju yén anjeun jawab patuh sagala hukum lokal lumaku. Mun anjeun teu satuju kalayan salah sahiji istilah ieu, Anjeun dilarang tina ngagunakeun atawa ngakses loka ieu. Bahan anu dikandung dina situs web ieu ditangtayungan ku hak cipta lumaku jeung hukum trade mark.

Anggo Lisensi

Idin dibéré pikeun ngaunduh samentawis hiji salinan matérial (inpormasi atanapi parangkat lunak) dina situs wéb BMG pikeun nempoan transitory pribadi, sanés komérsial. Lisénsi ieu otomatis bakal ditumpes upami anjeun ngalanggar salah sahiji larangan ieu sareng tiasa ditamatkeun ku BMG iraha waé. Saatos ngeureunkeun paningalan anjeun tina matéri ieu atanapi saatos béakna lisénsi ieu, anjeun kedah musnahkeun naon waé bahan anu diunduh dina posisimu naha dina format éléktronik atanapi dicetak.

Bantahan

Bahan dina situs wéb BMG disayogikeun “sapertos aya”. BMG henteu ngajantenkeun jaminan, dikedalkeun atanapi tersirat, sareng ieu ngabantah sareng negeskeun sadayana jaminan anu sanés, kalebet teu aya watesan, jaminan anu tersirat atanapi kaayaan merchantability, kabugaran pikeun tujuan khusus, atanapi henteu ngalanggar hak cipta intelektual atanapi palanggaran hak-hak anu sanés. Salajengna, BMG henteu ngajamin atanapi ngadamel répréséntasi ngeunaan akurasi, kamungkinan hasilna, atanapi reliabiliti panggunaan bahan dina situs wéb Internétna atanapi anu aya hubunganana sareng bahan sapertos kitu atanapi dina situs mana waé anu aya hubunganana sareng situs ieu.

watesan

Henteu aya BMG atanapi anu nanggungkeunana nanggungjawaban kanggo karusakan naon waé (kalebet, tanpa watesan, karusakan kusabab kaleungitan data atanapi kauntungan, atanapi kusabab gangguan bisnis,) anu timbul tina panggunaan atanapi henteu sanggup ngagunakeun bahan dina situs Internét BMG, sanajan BMG atanapi wawakil berwenang BMG parantos dibéjaan ku lisan atanapi tulisan ngeunaan kamungkinan karusakan sapertos kitu. Kusabab sababaraha yurisdiksi henteu ngijinkeun watesan dina jaminan anu tersirat, atanapi watesan tanggung jawab pikeun karusakan akibat atanapi insidental, watesan ieu tiasa henteu diterapkeun ka anjeun.

Syarat Penggunaan Situs Modifikasi

BMG tiasa ngarévisi istilah pamakean ieu pikeun halaman wéb na iraha waé tanpa aya bewara. Ku ngagunakeun situs wéb ieu anjeun satuju pikeun kabeungkeut ku versi ayeuna tina Sarat sareng Kaayaan Pamakéan ieu.