"Embah kuring jalma bageur. Anjeunna ngabantosan jalma ku masihan waktos sareng sumberdaya na; anjeunna henteu kantos naroskeun naon-naon balesna. Yayasan ngamungkinkeun urang pikeun ngahargaan anjeunna sareng neraskeun warisanana pikeun masihan. "

Ron Bracalente, Présidén & CEO

Dina 2015, Yayasan Peringatan Silvene Bracalente didamel salaku penyuluhan sumanget sareng warisan pangadeg Bracalente, Silvene. Anjeunna jalma anu visioner, jalma anu nyandak résiko sareng jalma anu resep ka jalma. Anjeunna masihan bebas ka anu peryogi sareng komunitasna. Anjeunna henteu kantos milari pangakuan, anjeunna ngan ukur hoyong batur pikeun hasil.

SBMF nawiskeun bimbingan, dukungan sareng pelatihan ogé beasiswa kauangan pikeun mahasiswa dina industri manufaktur. Maskumambang sareng sakola perdagangan lokal, SBMF nawiskeun kasempetan ngiuhan, bimbingan sareng beasiswa ka murid anu milari karir di bidang manufaktur.

Pikeun ngahargaan kaasih olahraga Silvene Bracalente, anjeunna mangrupikeun juru jalan anu produktif sareng olahragawan anu getol, SBMF nyepeng The Silvene Bracalente Memorial Foundation Shoot sareng Fundraiser pikeun ngumpulkeun artos sareng kasadaran manufaktur sareng pentingna neraskeun pendidikan perdagangan.

misi

Pikeun ngokolakeun budaya kapamimpinan, diajar sareng kolaborasi diantara pabrikan, pendidik, sareng ahli industri pikeun ngamajukeun generasi saterusna ahli manufaktur.

TUJUAN

Yayasan Peringatan Silvene Bracalente pikeun ngahargaan sareng émutan ka pangadeg Bracelente, Silvene Bracalente. Kami ngadukung sumanget anu teu kendat masihan sareng cinta na kana industri ieu.

  1. Ngarojong sareng nyayogikeun sumberdaya pikeun pendidikan padagangan manufaktur, kalayan nekenkeun khusus kana Mesin Precision.
  2. Ngabawa kasadaran kana pangaruh positip manufaktur sapanjang komunitas urang, sakola sareng anu paling penting kulawarga anu ngajantenkeun generasi saterusna urang.
  3. Ngawangun hubungan sareng nyayogikeun dana pikeun lembaga akademik sareng usaha sanés anu ngagaduhan program anu aya hubunganana sareng mesin presisi.

Yayasan Peringatan Silvene Bracalente mangrupikeun didaptarkeun sacara hukum 501 (c) (3), EIN # 47-3551108. Sadaya kontribusi tiasa dipotong pajak salaku sumbangan amal.

Sumbangan parantos kalebet:

  • Kabupaten Sakola Komunitas Quakertown
  • Sakola Téknis County Bucks luhur
  • Naon Anu Tiasa Ngeunaan Pabrikan, PA,
  • Lehigh Karir sareng Téknis Institute
  • Institut Téknologi Karir
  • Sakola Téknis Daérah Wétan Betél
  • Pusat Montgomery Karir sareng Pusat Téknologi
  • Penn College
  • Thaddeus Stevens
  • Pusat Karir Téknis Montco Kalér
  • Tim Emma 4Ever Fighting Kangker Budak Leutik
  • Garéja Saint Isidore sareng Christ Church of UCC