1: Tim

2: Kontrak
Manufaktur

3: Pasokan
rante

4: Kualitas
asuransi

5: Résiko
Management

6: Kontinyu
kamajuan

LEUWIH langkung ti 70 taun, urang parantos dina prosés motong Inovasi pembuatan kontrak.

Kami investasi pikeun jalma, alat, sareng sistem kami pikeun nyayogikeun solusi serbaguna sareng fleksibel pikeun kabutuhan manufaktur anjeun. Tim kami ngahususkeun kana proyek payun-ka-tungtung. Prakarsa pendidikan sareng pelatihan lintas-pelatihan urang teras-terasan ngajagaan jalur produksi anjeun tetep bangun sareng jalan. Mahir kana téknologi sareng alat-alat pangénggalna, tim kami sacara ati-ati ngungkulan kalemahan sapanjang proyek anjeun ngalangkungan prakték pangsaéna BMG. Kami nyayogikeun ahli lapangan di industri anjeun pikeun damel sareng anjeun. Tina produksi anu rumit, rumit dugi ka volume anu seueur, komponén komoditi, proyek anjeun diolah kalayan perawatan anu sami ketat, kualitas.

KLIK Pikeun Ngundeur SUMBER DAYA BRACALENTE EDGE™
  • Daptar pariksa 13-Léngkah
  • Kakuatan Pituduh Bahan
  • Manual Kualitas Suplier
  • Prototipe kana Produksi PDF
  • Daptar Sarana Tutuwuhan
  • certifications

Naha anjeun milari manufaktur kontrak anu berbasis di AS atanapi alternatif daérah murah, kami masihan bisnis anjeun kauntungan kalapa. Ngaliwatan optimasi prosés sareng réundansi back-up, proyek anjeun teras-terasan diawasi bahkan saatos éta pareum tina mesin urang.

Kalayan bentang global anu kantos robih, kami ngamalkeun tantangan sareng nyiptakeun rencana pikeun mastikeun yén proyek anjeun dikirimkeun dina waktosna. Unggal waktos. Tambih Deui, kami ngatur inventaris anjeun sacara real-time pikeun mastikeun bagian anjeun siap nalika anjeun peryogi.

Kamampuh Manufaktur

  • Panaliti & Pangwangunan
  • Models
  • Ngaktipkeun CNC | Bubut
  • Swiss Ngabuburit
  • Panas | Perawatan permukaan
  • rarancang
  • Téknik
  • Management inventory
  • Panggilingan CNC (Horisontal & Vértikal)
  • Kolam renang Pallet
  • Robotik Otomatis
  • Pabrik sélulér
  • Prototipe
  • tech
  • Multi-Spindle
  • Pamaduan Systems