1: Tim

2: Kontrak
Manufaktur

3: Pasokan
rante

4: Kualitas
asuransi

5: Résiko
Management

6: Kontinyu
kamajuan

Nalika anjeun damel sareng BMG, anjeun damel sareng tim global anu terang bisnis anjeun sareng Bracalente Edge mangrupikeun pondasi mitra ranté suplai global sareng domestik urang.

Kami gaduh tim anu damel di jero negeri sareng di daérah harga murah stratégis pikeun nyayogikeun anjeun biaya pangsaéna pikeun minuhan tujuan garis handap anjeun. Ahli kami terang dimana sareng kumaha sumber bahan kualitas. Kami teras-terasan ngawaskeun sareng ngaramal tren domestik sareng global sareng prakarsa pikeun mastikeun yén proyék-proyék anjeun teu aya gangguan anu dijalankeun.

Anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun komponén tina BMG, anjeun kéngingkeun garansi BMG - sistem anu ketat anu sami anu urang ngagaduhan dina pepelakan milik BMG dijaga ku panyadia kami. Kami damel pikeun mayeng ningkatkeun komunikasi sareng ngalaksanakeun prakték pangsaéna BMG nalika ngembangkeun, ngahasilkeun, ngatur kualitas sareng nganteurkeun bagian anjeun. Mesin presisi anu ngawangun nilai kana unggal proyék sareng ngawangun kapercayaan sareng masing-masing pangiriman. Kami bangga kana kerja sama urang sareng padamelanana.

KLIK Pikeun Ngundeur SUMBER DAYA BRACALENTE EDGE™
  • Daptar pariksa 13-Léngkah
  • Kakuatan Pituduh Bahan
  • Manual Kualitas Suplier
  • Prototipe kana Produksi PDF
  • Daptar Sarana Tutuwuhan
  • certifications

Kalayan operasi di Amérika Serikat, Cina, India, sareng Vietnam, kami parantos nyatakeun ranté pasokan kami ngalangkungan:

  • Saringan komprehensif
  • Syarat prosés
  • Standar pangaturan
  • transparansi
  • Pangwangunan manajemén
  • Sertifikasi anu sacara global
  • Manajemén dumasar kinerja