1: Tim

2: Kontrak
Manufaktur

3: Pasokan
rante

4: Kualitas
asuransi

5: Résiko
Management

6: Kontinyu
kamajuan

Upami aya hiji kamasyarakatan dina basa CLIENT KAMI, nya éta aranjeunna bobo langkung saé nalika terang urang damel di bisnisna.

Unggal komponén patepung sareng set standar anu ketat sadunya pikeun mastikeun produk anjeun diwangun kalayan kualitas anu luar biasa, unggal waktos.

Kami ngatur jilid ageung, proyék multi-unit ogé program anu langkung alit kalayan presisi anu sami. Kami ngungkitkeun basa kami pikeun ngabantosan anjeun ngirangan jumlah panyadia sareng ngatur inventaris anjeun sareng pangiriman sistematis anu pas dina waktos. Ieu ngabantosan pikeun ngalancarkeun prosés, ngahémat waktos sareng biaya.

KLIK Pikeun Ngundeur SUMBER DAYA BRACALENTE EDGE™
  • Daptar pariksa 13-Léngkah
  • Kakuatan Pituduh Bahan
  • Manual Kualitas Suplier
  • Prototipe kana Produksi PDF
  • Daptar Sarana Tutuwuhan
  • certifications

Kami nerapkeun redundansi efisien anu ngabantosan mitigasi résiko sapanjang proyek anjeun. Unsur-unsur ieu ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun produk anjeun dimana waé di dunya, dina waktosna.

  • Pabrik pabrikan balik-up
  • Kamampuh rékayasa tibalik
  • Solusi sourcing global, diperiksa
  • Stocking sareng sistem manajemen inventaris
  • Sistem kontrol biaya
  • Perencanaan ramalan sareng prediksi

Ranté suplai global kami parantos disahkeun dina Program Bracalente Edge ™.

Nalika anjeun nampi komponén anjeun ti Bracalente, yakin yén aranjeunna cocog sareng standar kami. Boh éta didamel di Amérika Serikat, pabrik urang di Cina, atanapi salah sahiji mitra sumber global kami, bagian anjeun didamel kalayan presisi sabab éta asalna ti pabrik anu disertakeun ku Bracalente. Kami parantos ngembangkeun tapak global kami langkung ti dasawarsa. Mitra global kami mangrupikeun panyuluhan ti kami. Aranjeunna ngalaman latihan sareng ulasan kontinyu dina program Bracalente Tepi. Karyawan kami di daérah murah ngatur program anjeun, ngawaskeun pamekaran produk sareng manufaktur. Logistik real-time ngabantosan integritas jalur produksi, pangiriman tepat waktu sareng komunikasi transparan sapanjang proyek.