FOYDALANING MAXFIYLIGI VA MA'LUMOTLARNI MUHOFAZA QILISh UChUN BIZNING VAZIYAMIZ

Foydalanuvchilarning maxfiyligi va ma'lumotlarni himoya qilish bizning vazifamiz va saytimiz foydalanuvchilari va ularning shaxsiy ma'lumotlarini himoya qilish uchun zarurdir. Ma'lumotlar majburiyatdir, u faqat o'ta zarurat bo'lganda to'planishi va qayta ishlanishi kerak. Shaxsiy ma'lumotlaringizni hech qachon sotmaymiz, ijaraga bermaymiz va almashmaymiz. Shaxsiy ma'lumotlaringizni sizning roziligingizsiz oshkor qilmaymiz. Shaxsiy ma'lumotlaringiz (ismingiz) faqat veb-saytda sharh yoki sharh qoldirishni istasangiz, hammaga ma'lum bo'ladi.

Tegishli qonunchilik

Bizning biznesimiz va ichki kompyuter tizimlarimiz bilan bir qatorda ushbu veb-sayt ma'lumotlarni himoya qilish va foydalanuvchi maxfiyligi bo'yicha quyidagi milliy va xalqaro qonunchilikka muvofiq ishlab chiqilgan:

Evropa Ittifoqining ma'lumotlarni himoya qilish bo'yicha umumiy reglamenti 2018 (GDPR)
Kaliforniya iste'molchilarining maxfiylik to'g'risidagi qonuni 2018 (CCPA)
Shaxsiy ma'lumotlarni himoya qilish va elektron hujjatlarni himoya qilish to'g'risidagi qonun (PIPEDA)

QANDAY ShAXSIY MA'LUMOTLARNI TO'PLAMIZ VA NEGA

Quyida biz qanday ma'lumotlarni to'plashimiz va ularni to'plash sabablarini topishingiz mumkin. To'plangan ma'lumotlar toifalari quyidagicha:

Saytga tashrif buyuruvchilar

Ushbu saytda foydalanuvchilarning o'zaro ta'sirini kuzatish uchun Google Analytics (GA) dan foydalaniladi. Ushbu ma'lumotlardan saytimizdan foydalanadiganlar sonini aniqlash uchun foydalanamiz; veb-sahifalarimizni qanday topishlarini va ulardan qanday foydalanishlarini yaxshiroq tushunish; va veb-sayt orqali sayohatlarini kuzatib borish.

Garchi GA sizning geografik joylashuvingiz, qurilmangiz, internet-brauzeringiz va operatsion tizimingiz kabi ma'lumotlarni yozib olsa-da, ushbu ma'lumotlarning hech biri sizni biz bilan shaxsan tanishtirmaydi. GA shuningdek, sizning shaxsingizni aniqlash uchun ishlatilishi mumkin bo'lgan kompyuteringizning IP-manzilini qayd qiladi, ammo Google bizga kirish huquqini bermaydi. Biz Google-ni uchinchi tomon ma'lumotlarini protsessori deb bilamiz.

GA cookie-fayllardan foydalanadi, ularning tafsilotlari Google dasturchilarining qo'llanmalarida joylashgan. Bizning veb-saytimiz GA ning analytics.js dasturidan foydalanadi. Internet-brauzeringizda cookie-fayllarni o'chirib qo'yish GA-ni ushbu veb-saytdagi sahifalarga tashrifingizning har qanday qismini kuzatishni to'xtatadi.

Google Analytics-dan tashqari, ushbu veb-sayt kompyuter yoki unga kirish uchun foydalanilayotgan qurilmaning IP-manziliga tegishli ma'lumotlarni (jamoat domenida saqlanadigan) to'plashi mumkin.

Sharhlar va sharhlar

Agar siz bizning saytimizdagi biron bir xabarga sharh qo'shishni tanlasangiz, sharhingiz bilan kiritilgan ism va elektron pochta manzili ushbu veb-sayt ma'lumotlar bazasida, shuningdek, kompyuteringizning IP-manzili va sharhni yuborgan vaqt va sana bilan birga saqlanadi. Ushbu ma'lumotlar sizni faqat tegishli postning sharhlar bo'limiga hissa qo'shgan shaxs sifatida aniqlash uchun ishlatiladi va quyida batafsil ma'lumot beruvchi uchinchi tomonlarning hech biriga berilmaydi. Faqat sizning ismingiz va elektron pochta manzilingiz hammaga ochiq veb-saytda ko'rsatiladi. Sizning sharhlaringiz va ular bilan bog'liq shaxsiy ma'lumotlar ushbu saytda saqlanib qoladi, biz ikkalasiga ham mos kelmaguncha:

  • Fikrni tasdiqlash yoki olib tashlash:

- Yoki -

  • Xabarni olib tashlang.

ESLATMA: Himoyangizni ta'minlash uchun siz ushbu veb-saytga yuborgan har qanday blog post sharhlarining sharhlar maydoniga shaxsiy identifikatsiya qilinadigan ma'lumotlarni kiritishdan saqlanishingiz kerak.

Veb-saytdagi elektron pochta xabarlarini yuborish

Agar siz bizning elektron pochtamizga obuna bo'lishni yoki veb-saytimizga shaklni yuborishni tanlasangiz, bizga yuborgan elektron pochta manzili uchinchi tomon marketing platformasi xizmat ko'rsatuvchi kompaniyasiga yuboriladi. Sizning elektron pochta manzilingiz uchinchi tomon marketing kompaniyasining xizmatlaridan faqat elektron pochta orqali marketing maqsadida foydalanishni davom ettirganimizda yoki siz ro'yxatdan olib tashlashni talab qilmaguningizcha sizning elektron pochta manzilingiz ularning ma'lumotlar bazasida qoladi.

Siz buni biz yuborgan har qanday elektron pochta xabarnomalaridagi obunani bekor qilish havolalari yordamida obunani bekor qilish yoki elektron pochta orqali olib tashlashni talab qilish orqali amalga oshirishingiz mumkin.

Bizning veb-saytimizda foydalanuvchi so'rovlariga xizmat ko'rsatish doirasida to'plashimiz mumkin bo'lgan ma'lumotlar quyida keltirilgan:

  • Ism
  • gender
  • Email
  • Telefon
  • ko'chma
  • manzil
  • tuyg'ular
  • Davlat
  • Pochta indeksi
  • mamlakat
  • IP manzili

Shaxsiy ma'lumotlaringizni uchinchi shaxslarga ijaraga bermaymiz, sotmaymiz yoki siz so'ragan xizmatlarni taqdim etishdan tashqari, sizning ruxsatingiz bo'lganida yoki quyidagi holatlarda: biz chaqiruvlarga, sud qarorlariga yoki sud jarayoniga javob beramiz yoki qonuniy huquqlarimizni o'rnatish yoki ulardan foydalanish yoki qonuniy talablardan himoya qilish; noqonuniy xatti-harakatlarni tekshirish, oldini olish yoki choralar ko'rish uchun ma'lumot almashish zarur deb hisoblaymiz; bizning Qoidalarimiz va Shartlarimizni buzganligi yoki qonun bilan boshqacha tartibda talab qilingan taqdirda; va agar biz boshqa kompaniya tomonidan sotib olinsa yoki birlashtirilsa, biz siz haqingizda ma'lumot uzatamiz.

Daromadni tiklash bo'yicha elektron pochta xabarlari

Ba'zi hollarda biz sizning savatingizni xarid qilmasdan tashlab qo'ygan bo'lsangiz, biz xabarlarni yuborish uchun qayta sotuvchi xizmat ko'rsatuvchi kompaniyalar bilan ishlaymiz. Bu mijozlarga, agar xohlasa, sotib olishni yakunlashni eslatish uchun mo'ljallangan. Qayta marketing xizmatlari ko'rsatadigan kompaniyalar real vaqtda sizning elektron pochta identifikatoringiz va cookie-fayllaringizni olishadi, agar xaridor aravani tashlasa, tranzaktsiyani bajarish uchun elektron pochta orqali taklif yuboring. Biroq, xaridorning elektron pochta identifikatori sotib olish tugashi bilanoq ularning ma'lumotlar bazasidan o'chiriladi.

"Ma'lumotlarimni sotmang"

Biz o'z mijozlarimiz yoki 16 yoshdan kichik bo'lgan voyaga etmaganlarning shaxsiy ma'lumotlarini uchinchi tomon ma'lumot yig'uvchilariga sotmaymiz va shuning uchun "Ma'lumotlarimni sotmang" tugmasi bizning veb-saytimizda majburiy emas. Shuni takrorlaymizki, biz sizning ma'lumotlaringizni faqat xizmat so'rovini bajarish uchun yoki marketing kommunikatsiyalari uchun to'plashimiz mumkin. Agar siz o'zingizning shaxsiy ma'lumotlaringizga kirishni yoki o'chirishni xohlasangiz, buni o'zingizning ma'lumotlaringizni elektron pochta orqali bizga yuborish orqali qilishingiz mumkin.

Shaxsiy ma'lumotlar bilan bo'lishadigan voyaga etmaganlar uchun muhim xabar

Agar siz 16 yoshga to'lmagan bo'lsangiz, avval ota-onangizning roziligini olishingiz shart:

  • Shaklni yuborish
  • Blogimizga sharh yuborish
  • Bizning taklifimizga obuna bo'lish
  • Elektron pochtamizga obuna bo'lish
  • Bitim tuzish

Shaxsiy ma'lumotlarga kirish / o'chirish

Shaxsiy ma'lumotlaringizni ko'rishni yoki o'chirishni xohlasangiz, iltimos, bizga elektron pochta manzilini, ismingizni va o'chirishni so'rab elektron pochta orqali xabar yuboring. Shu bilan bir qatorda, bizda saqlangan ma'lumotlarni ko'rish va / yoki yo'q qilish uchun ushbu sahifaning pastki qismidagi shaklni to'ldirishingiz mumkin. Barcha aloqa ma'lumotlarini ushbu sahifaning pastki qismida topishingiz mumkin.

MA'LUMOTLARNI QANDAY QILMOQDA

  • ro'yxatga olish
  • Axborot byulleteniga yozilish
  • Cookies
  • shakllari
  • Bloglar
  • tadqiqotlar
  • Buyurtma berish
  • Kredit karta ma'lumotlari (Iltimos, diqqat qiling: Hisob-kitob va to'lov xizmatlari - Kredit karta operatsiyalarini amalga oshirish uchun tasdiqlash talab qilinadi)

Uchinchi tomon ma'lumotlari protsessorlari

Shaxsiy ma'lumotlarni bizning nomimizdan qayta ishlash uchun biz bir qator uchinchi shaxslardan foydalanamiz. Ushbu uchinchi shaxslar diqqat bilan tanlangan va ularning barchasi qonun hujjatlariga muvofiqdir. Shaxsiy ma'lumotlaringizni biz bilan o'chirib tashlashni talab qilsangiz, so'rov quyidagi tomonlarga ham yuboriladi:

COOKIES SIYOSAT

Ushbu siyosat cookie-fayllardan va boshqa texnologiyalardan foydalanishni o'z ichiga oladi, agar siz ularni qabul qilishni ma'qul ko'rgan bo'lsangiz. Biz foydalanadigan pechene turlari uchta toifaga bo'linadi:

Muhim cookies va shunga o'xshash texnologiyalar

Bu bizning veb-saytlarimiz va ilovalarimizdagi xizmatlarimizning ishlashi uchun juda muhimdir. Ushbu cookie-fayllardan foydalanmasdan bizning veb-saytlarimiz qismlari ishlamaydi. Masalan, sessiya cookies-lari foydalanuvchining tarmoq tezligi va ko'rib chiqish qurilmasiga mos keladigan va maqbul bo'lgan navigatsiya tajribasini beradi.

Analytics Cookies va shunga o'xshash texnologiyalar

Ular bizning veb-saytlarimiz va ilovalarimizdan foydalanishingiz haqida ma'lumot to'playdi va uning ishlash uslubini yaxshilashga imkon beradi. Masalan, analitik cookie-fayllari bizga qaysi sahifalar eng ko'p kirishini ko'rsatadi. Shuningdek, ular bizning xizmatlarimizga kirishda yuzaga keladigan har qanday qiyinchiliklarni aniqlashga yordam beradi, shuning uchun biz har qanday muammolarni bartaraf etishimiz mumkin. Bundan tashqari, ushbu cookies-fayllar umumiy foydalanish tartibini yig'ilgan darajada ko'rishimizga imkon beradi.

Cookies va shunga o'xshash texnologiyalarni kuzatib borish, reklama qilish

Biz ushbu turdagi texnologiyalardan sizning manfaatlaringizga ko'proq mos keladigan reklama berish uchun foydalanamiz. Buni avvalgi veb-brauzer faoliyati asosida onlayn reklama berish orqali amalga oshirish mumkin. Agar sizda yoqilgan cookie-fayllar brauzeringizda joylashtirilgan bo'lsa, unda siz tashrif buyurgan veb-saytlarning tafsilotlari saqlanadi. Siz ko'rib chiqqan narsangizga asoslangan reklama keyin sizga bir xil reklama tarmoqlaridan foydalanadigan veb-saytlarga tashrif buyurganingizda ko'rsatiladi. Agar siz tanlagan bo'lsangiz, biz sizning joylashuvingiz bo'yicha reklama, sizni bosish uchun bosishni taklif qiladigan veb-saytlarimiz va ilovalarimiz bilan bog'liq cookie-fayllar va shunga o'xshash texnologiyalardan foydalanishimiz mumkin.

Maxfiylik sozlamalarini sozlash uchun ushbu sahifaga tashrif buyuring: Maxfiylik tartib-qoidalari

SIZNING KALIFORNIYA XAVFSIZLIGI HUQUQLARI VA "QO'LLAMAYING"

Kaliforniya Fuqarolik Kodeksining 1798.83-bo'limiga binoan, ushbu siyosat biz to'g'ridan-to'g'ri marketing maqsadida shaxsiy ma'lumotlarimizni (Kaliforniya Fuqarolik Kodeksining 1798.83-bo'limida belgilanganidek) uchinchi shaxslar bilan baham ko'rishni taklif qilamiz, agar siz maxsus ravishda yoqsangiz yoki rad etish imkoniyati berilsa. - shaxsiy ma'lumotlarni taqdim etganingizda yoki biz ko'rsatadigan xizmat bilan aloqada bo'lganingizda, bunday almashinuvdan voz kechmaslikni tanlang. Agar siz ulanmasangiz yoki o'sha paytda rad qilsangiz, biz sizning shaxsiy ma'lumotlaringizni uchinchi tomon bilan baham ko'rmaymiz.

Kaliforniya biznes va kasb-hunar kodeksining 22575 (b) bo'limida Kaliforniya aholisi brauzer sozlamalariga "QO'LLAMAYING" ga qanday javob berishimizni bilish huquqiga ega. Hozirda sanoat ishtirokchilari orasida "QO'YISHNI QO'LLASH" nimani anglatishini ushbu doirada boshqarish yo'q va shuning uchun biz ushbu signallarni olganimizda o'z amaliyotimizni o'zgartirmaymiz. Agar siz "QO'YISHNI QO'YING" haqida ko'proq bilmoqchi bo'lsangiz, tashrif buyuring https://allaboutdnt.com/ .

Ma'lumotlarni buzish

Shaxsiy ma'lumotlar identifikatsiya qilinadigan joyda saqlanganligi aniqlangan taqdirda, ushbu veb-sayt ma'lumotlar bazasi yoki uchinchi tomon ma'lumotlarini qayta ishlovchi ma'lumotlar bazalari (lar) ning noqonuniy buzilishi to'g'risida har qanday va barcha tegishli shaxslarga va rasmiylarga xabar beramiz. uslub o'g'irlangan.

RAD

Ushbu veb-saytda materiallar "boricha" taqdim etiladi. Biz bildirilgan yoki nazarda tutilgan kafolatlar bermaymiz va shu bilan boshqa barcha kafolatlarni rad etamiz va rad etamiz, shu jumladan cheklovsiz, nazarda tutilgan kafolatlar yoki sotish shartlari, ma'lum maqsadga muvofiqligi yoki intellektual mulkni buzmaslik yoki boshqa huquqlarni buzish. Bundan tashqari, biz ushbu Internet veb-saytidagi materiallardan foydalanishning to'g'riligi, ehtimoliy natijalari yoki ishonchliligi yoki boshqa materiallar bilan bog'liqligi yoki ushbu saytga bog'langan har qanday saytlarga tegishli bo'lganligi to'g'risida hech qanday kafolat bermaymiz yoki bayonot bermaymiz.

MAXFIYLIK SIYOSATIMIZNI O'ZGARTIRISh

Ushbu siyosatni xohlagan vaqtda o'zgartirishimiz mumkin. Biz ushbu o'zgarishlar to'g'risida mijozlarimizga yoki veb-sayt foydalanuvchilariga aniq ma'lumot bermaymiz. Buning o'rniga, ushbu sahifani vaqti-vaqti bilan har qanday siyosat o'zgarishi uchun tekshirishingizni tavsiya qilamiz.

Kirish huquqiga ega bo'lgan haqiqiy elektron pochta manzilini kiritgan holda, biz sizga ushbu elektron pochta manzili bilan bog'liq bo'lgan shaxsiy ma'lumotlarimiz va ularni qanday tanlashingiz kerakligi haqida ma'lumot beramiz.

TA'SIRLANISh Sana: 10

Foydalanish shartlari

shartlari

Ushbu veb-saytga kirib, Siz ushbu veb-sayt shartlari va Foydalanish shartlari, amaldagi qonun va qoidalar bilan bog'liq bo'lishga rozilik bildirasiz va amaldagi mahalliy qonunlarga rioya qilish uchun javobgardirsiz. Agar siz ushbu shartlarning birortasi bilan rozi bo'lmasangiz, ushbu saytni ishlatish yoki ushbu saytga kirishingiz taqiqlanadi. Ushbu veb-saytda joylashgan materiallar tegishli mualliflik huquqi va tovar belgisi qonuni bilan himoyalangan.

Litsenziyadan foydalaning

BMG veb-saytiga materiallarning (ma'lumotlarning yoki dasturiy ta'minotlarning) bir nusxasini faqat shaxsiy, tijorat maqsadlarida bo'lmagan vaqtinchalik ko'rish uchun vaqtincha yuklab olishga ruxsat beriladi. Ushbu cheklovlardan birini buzgan bo'lsangiz va BMG tomonidan istalgan vaqtda bekor qilinishi mumkin bo'lsa, ushbu litsenziya avtomatik ravishda bekor qilinadi. Ushbu materiallarni ko'rishni tugatgandan so'ng yoki ushbu litsenziyaning amal qilishini tugatgandan so'ng, siz o'zingizning qo'lingizda bo'lgan barcha yuklab olingan materiallarni elektron yoki bosma shaklda yo'q qilishingiz kerak.

Voz kechish

BMG veb-saytidagi materiallar "boricha" taqdim etiladi. BMG hech qanday kafolat bermaydi, aytilgan yoki nazarda tutilmagan va shu bilan boshqa barcha kafolatlarni rad etadi va rad etadi, shu jumladan cheklovsiz, nazarda tutilgan kafolatlar yoki sotish shartlari, muayyan maqsadga muvofiqligi yoki intellektual mulkni buzmaslik yoki boshqa huquqlarni buzish. Bundan tashqari, BMG o'z veb-saytidagi materiallardan foydalanishning aniqligi, ehtimol natijalari yoki ishonchliligi yoki boshqa materiallar bilan bog'liqligi yoki ushbu saytga ulangan har qanday saytlarga tegishli bo'lganligi to'g'risida hech qanday kafolat bermaydi yoki taqdim etmaydi.

cheklashlar

Hech qanday holatda BMG yoki uning etkazib beruvchilari BMG Internet-saytidagi materiallardan foydalanish yoki ulardan foydalanishga qodir emasligidan kelib chiqadigan har qanday zarar uchun (shu jumladan, cheklovsiz, ma'lumotlar yo'qotilishi yoki foyda yo'qolishi yoki ishning uzilishi sababli etkazilgan zarar uchun) javobgar bo'lmaydi; hatto BMG yoki BMG vakolatli vakili og'zaki yoki yozma ravishda zarar etkazilishi mumkinligi to'g'risida xabardor qilingan bo'lsa ham. Ba'zi yurisdiktsiyalar nazarda tutilgan kafolatlar cheklanishiga yoki natijaviy yoki tasodifiy zarar uchun javobgarlikning cheklanishiga yo'l qo'ymasligi sababli, ushbu cheklovlar sizga tegishli bo'lmasligi mumkin.

Sayt Foydalanish shartlari O'zgarishlar

BMG o'z veb-sayti uchun ushbu foydalanish shartlarini istalgan vaqtda ogohlantirmasdan qayta ko'rib chiqishi mumkin. Ushbu veb-saytdan foydalangan holda, siz ushbu Foydalanish Shartlari va qoidalarining o'sha paytdagi versiyasiga amal qilishga rozilik bildirasiz.