MŪSŲ ŽADAS DĖL VARTOTOJŲ PRIVATUMO IR DUOMENŲ APSAUGOS

Vartotojo privatumas ir duomenų apsauga yra mūsų pareiga ir būtina norint apsaugoti mūsų svetainės vartotojus ir jų asmens duomenis. Duomenys yra atsakomybė, juos reikėtų rinkti ir tvarkyti tik tada, kai tai yra absoliučiai būtina. Mes niekada neparduosime, neišnuomosime ir nesidalinsime jūsų asmens duomenimis. Mes nepaskelbsime jūsų asmeninės informacijos viešai be jūsų sutikimo. Jūsų asmeninė informacija (vardas) bus vieša tik tuo atveju, jei norite pateikti komentarą ar apžvalgą svetainėje.

ATITINKAMI TEISĖS AKTAI

Ši svetainė, be mūsų verslo ir vidinių kompiuterių sistemų, sukurta taip, kad atitiktų šiuos nacionalinius ir tarptautinius įstatymus, susijusius su duomenų apsauga ir vartotojų privatumu:

2018 m. ES bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (GDPR)
2018 m. Kalifornijos vartotojų privatumo įstatymas (CCPA)
Asmens informacijos apsaugos ir elektroninių dokumentų įstatymas (PIPEDA)

KĄ ASMENIN INFORM INFORMACIJĄ RENKAME IR KODĖL

Žemiau galite rasti informaciją, kurią mes renkame, ir jos rinkimo priežastis. Renkamos tokios informacijos kategorijos:

„Site Visit Trackers“

Ši svetainė naudoja „Google Analytics“ (GA) naudotojo sąveikai stebėti. Mes naudojame šiuos duomenis norėdami nustatyti žmonių, naudojančių mūsų svetainę, skaičių; geriau suprasti, kaip jie randa ir naudoja mūsų tinklalapius; ir stebėti jų kelionę svetainėje.

Nors GA įrašo tokius duomenis kaip jūsų geografinė vieta, įrenginys, interneto naršyklė ir operacinė sistema, jokia ši informacija jūsų asmeniškai neatpažįsta. GA taip pat įrašo jūsų kompiuterio IP adresą, kurį galima naudoti norint jus asmeniškai identifikuoti, tačiau „Google“ nesuteikia mums prieigos prie to. Mes laikome „Google“ trečiosios šalies duomenų tvarkytoju.

GA naudoja slapukus, kurių išsamią informaciją galite rasti „Google“ kūrėjų vadovuose. Mūsų svetainėje naudojamas „Analytics“ analytics.js diegimas. Išjungus slapukus jūsų interneto naršyklėje, GA nebebus sekanti bet kurios jūsų apsilankymo šios svetainės puslapiuose dalies.

Be „Google Analytics“, ši svetainė gali rinkti informaciją (laikomą viešojoje erdvėje), priskiriamą prie kompiuterio ar įrenginio, kuriam jis naudojamas, IP adresui.

Atsiliepimai ir komentarai

Jei nuspręsite pridėti komentarą prie bet kurio įrašo mūsų svetainėje, vardas ir el. Pašto adresas, kurį įvesite kartu su savo komentaru, bus išsaugoti šios svetainės duomenų bazėje, kartu su jūsų kompiuterio IP adresu ir laiku bei data, kada pateikėte komentarą. Ši informacija naudojama tik norint identifikuoti jus kaip atitinkamo įrašo komentarų skilties bendradarbį ir neperduodama jokiam toliau aprašytam trečiųjų šalių duomenų tvarkytojui. Tik jūsų vardas ir el. Pašto adresas, kurį pateikėte, bus rodomi viešai matomoje svetainėje. Jūsų komentarai ir susiję asmens duomenys liks šioje svetainėje, kol mes nepriimsime jokio reikalo:

  • Patvirtinkite arba pašalinkite komentarą:

- ARBA -

  • Pašalinti įrašą.

PASTABA: Norėdami užtikrinti savo apsaugą, turėtumėte vengti įvesti asmens identifikavimo informaciją į bet kurio tinklaraščio įrašo komentaro, kurį pateikiate šioje svetainėje, komentarų lauką.

Formos ir elektroninio pašto naujienlaiškių pateikimas svetainėje

Jei pasirinksite užsiprenumeruoti mūsų el. Pašto naujienlaiškį arba pateikti formą mūsų svetainėje, jūsų pateiktas el. Pašto adresas bus persiųstas trečiosios šalies rinkodaros platformos paslaugų įmonei. Jūsų el. Pašto adresas išliks jų duomenų bazėje tol, kol mes ir toliau naudosime trečiosios šalies rinkodaros įmonės paslaugas tik dėl el. Pašto rinkodaros tikslo arba tol, kol specialiai pareikalausite pašalinti iš sąrašo.

Tai galite padaryti atsisakydami prenumeratos naudodamiesi atšaukimo nuorodomis, esančiomis el. Laiškuose, kuriuos jums siunčiame, arba paprašydami pašalinti el. Paštu.

Toliau pateikiama informacija, kurią galime rinkti aptarnaujant savo vartotojo užklausas mūsų svetainėje:

  • Vardas
  • Lytis
  • El.pašto adresas*
  • Telefonas
  • Mobilus
  • Adresas
  • Miestas
  • valstybės
  • Pašto indeksas
  • Šalis
  • IP adresas

Mes neišnuomojame, neparduodame ir nesidalijame jūsų asmenine informacija trečiosioms šalims, išskyrus teikdami paslaugas, kurių paprašėte, kai turime jūsų leidimą arba šiomis aplinkybėmis: mes atsakome į šaukimus, teismo įsakymus ar teisinius procesus arba į nustatyti ar naudotis mūsų teisėtomis teisėmis arba gintis nuo teisinių reikalavimų; mes manome, kad būtina dalytis informacija siekiant ištirti neteisėtą veiklą, užkirsti jai kelią arba imtis veiksmų dėl jos; mūsų sąlygų ir sąlygų pažeidimai arba kaip reikalauja įstatymai; ir mes perduodame informaciją apie jus, jei mus įsigyja ar sujungia su kita įmone.

Pajamų susigrąžinimo el

Kai kuriais atvejais mes bendradarbiaujame su pakartotinės rinkodaros paslaugų įmonėmis ir siunčiame pranešimų pranešimus, jei palikote krepšelį nepirkdami. Tai yra vienintelis tikslas - priminti klientams, kad jie norėtų užbaigti pirkimą. Pakartotinės rinkodaros paslaugų įmonės realiuoju laiku užfiksuoja jūsų el. Pašto ID ir slapukus, kad išsiųstų kvietimą el. Paštu užbaigti operaciją, jei klientas atsisako krepšelio. Tačiau kliento el. Pašto ID ištrinamas iš jo duomenų bazės, kai tik pirkimas baigiamas.

„Neparduokite mano duomenų“

Mes neparduodame savo klientų ar nepilnamečių, jaunesnių nei 16 metų, asmeninės informacijos trečiųjų šalių duomenų rinkėjams, todėl mūsų svetainėje neprivalomas atsisakymo mygtukas „Neparduok mano duomenų“. Kartodami, galime rinkti jūsų duomenis tik tam, kad užpildytume paslaugų užklausą arba rinkodaros komunikacijai. Jei norite pasiekti ar ištrinti savo asmeninę informaciją, galite tai padaryti pateikdami savo duomenis mums el. Paštu.

Svarbus pranešimas nepilnamečiams, besidalinantiems asmenine informacija

Jei esate jaunesnis nei 16 metų, PRIVALOTE gauti tėvų sutikimą anksčiau:

  • Formos pateikimas
  • Skelbiame komentarą mūsų tinklaraštyje
  • Užsiprenumeravę mūsų pasiūlymą
  • Užsiprenumeruokite mūsų el. Pašto naujienlaiškį
  • Sandorio atlikimas

Prieiga prie asmeninės informacijos / jos ištrynimas

Jei norite peržiūrėti ar ištrinti savo asmeninę informaciją, atsiųskite mums el. Laišką su nurodytu el. Pašto adresu, savo vardu ir prašymu ištrinti. Arba galite užpildyti formą šio puslapio apačioje, kad peržiūrėtumėte ir (arba) ištrintumėte pas mus saugomus duomenis. Visą kontaktinę informaciją galite rasti šio puslapio apačioje.

KAIP RINKIME INFORMACIJĄ

  • Registracija
  • Užsisakyti naujienlaiškį
  • Slapukai
  • Formos
  • Dienoraščiai
  • Apklausos
  • Pateikiant užsakymą
  • Informacija apie kreditinę kortelę (atkreipkite dėmesį: atsiskaitymo ir mokėjimo paslaugos - norint gauti kreditinės kortelės operacijas reikalingas patvirtinimas)

TREČIŲJŲ ŠALIŲ DUOMENŲ TVARKYTOJAI

Mes naudojame daugybę trečiųjų šalių, kad tvarkytume asmens duomenis mūsų vardu. Šios trečiosios šalys buvo kruopščiai parinktos ir visos jos laikosi teisės aktų. Jei prašote, kad jūsų asmeninė informacija būtų ištrinta kartu su mumis, užklausa taip pat bus persiųsta toliau nurodytoms šalims:

COOKIE POLITIKA

Ši politika apima slapukų ir kitų technologijų naudojimą, jei pasirinkote juos gauti. Mūsų naudojami slapukų tipai skirstomi į 3 kategorijas:

Esminiai slapukai ir panašios technologijos

Jie yra gyvybiškai svarbūs teikiant paslaugas mūsų svetainėse ir programose. Nenaudojant šių slapukų, mūsų svetainių dalys neveiktų. Pvz., Seanso slapukai suteikia galimybę naršyti nuosekliai ir optimaliai atsižvelgiant į vartotojo tinklo greitį ir naršymo įrenginį.

„Analytics“ slapukai ir panašios technologijos

Jie renka informaciją apie mūsų svetainių ir programų naudojimą ir leidžia mums pagerinti jo veikimą. Pavyzdžiui, analizės slapukai rodo, kurie puslapiai yra dažniausiai lankomi. Jie taip pat padeda nustatyti bet kokius sunkumus, susijusius su jūsų paslaugomis, todėl galime išspręsti visas problemas. Be to, šie slapukai leidžia mums matyti bendrus naudojimo modelius apibendrintu lygiu.

Sekimas, reklaminiai slapukai ir panašios technologijos

Mes naudojame tokio tipo technologijas, kad teiktų reklamas, labiau atitinkančias jūsų interesus. Tai galima padaryti pateikiant internetinius skelbimus, atsižvelgiant į ankstesnę interneto naršymo veiklą. Jei pasirinkote slapukus, į jūsų naršyklę dedami slapukai, kuriuose bus saugoma išsami informacija apie aplankytas svetaines. Tada, kai lankotės tuose pačiuose reklamavimo tinkluose naudojamose svetainėse, jums rodoma reklama pagal tai, ką naršėte. Jei pasirinkote, mes taip pat galime naudoti slapukus ir panašias technologijas, kad pateiktų jums reklamą pagal jūsų vietovę, pasiūlymus paspausti ir kitą panašią sąveiką su mūsų svetainėmis ir programomis.

Norėdami pakoreguoti privatumo nustatymus, apsilankykite šiame puslapyje: Privatumo nuostatos

JŪSŲ KALIFORNIJOS PRIVATUMO TEISĖS IR „NESEKITE“

Pagal Kalifornijos civilinio kodekso 1798.83 skyrių, šioje politikoje nustatyta, kad asmenine informacija (kaip apibrėžta Kalifornijos civilinio kodekso 1798.83 skirsnyje) tiesioginės rinkodaros tikslais mes dalijamės tik tuo atveju, jei jūs specialiai pasirenkate arba jums siūloma galimybė pasirinkti ir atsisakykite atsisakyti tokio dalijimosi tuo metu, kai pateikiate asmeninę informaciją arba kai naudojatės mūsų teikiama paslauga. Jei tuo metu nepasirinkote arba atsisakote, mes nesidalijame jūsų asmenine informacija jokiai trečiajai šaliai.

Kalifornijos verslo ir profesijų kodekso 22575 punkto b papunktyje numatyta, kad Kalifornijos gyventojai turi teisę žinoti, kaip mes reaguojame į naršyklės nustatymus „NESekti“. Šiuo metu tarp pramonės dalyvių nėra valdymo, kaip šiame kontekste reiškia „NESEKITE“, todėl gavus šiuos signalus mes savo praktikos nepakeisime. Jei norite sužinoti daugiau apie „NESEKITE“, apsilankykite https://allaboutdnt.com/ .

DUOMENŲ PAŽEIDIMAI

Apie bet kokį neteisėtą šios svetainės duomenų bazės arba bet kurios mūsų trečiosios šalies duomenų tvarkytojos duomenų bazės (-ių) pažeidimą pranešime visiems ir visiems susijusiems asmenims ir institucijoms per 72 valandas nuo pažeidimo, jei akivaizdu, kad asmens duomenys saugomi atpažįstamoje asmens tapatybėje. būdas buvo pavogtas.

ATSISAKYMAS

Medžiaga šioje svetainėje pateikiama tokia, kokia yra. Mes nesuteikiame jokių aiškių ar numanomų garantijų, todėl atsisakome ir paneigiame visas kitas garantijas, įskaitant neapsiribojant numanomomis garantijomis ar prekybai tinkamumu, tinkamumu konkrečiam tikslui ar intelektinės nuosavybės nepažeidimu ar kitu teisių pažeidimu. Be to, mes negarantuojame ir nepareiškiame jokių pretenzijų dėl tikslumo, tikėtinų rezultatų ar patikimumo naudojant medžiagą šioje interneto svetainėje ar kitaip susijusiai su tokia medžiaga ar bet kokiose su šia svetaine susijusiose svetainėse.

MŪSŲ PRIVATUMO POLITIKOS POKYČIAI

Mes galime bet kada keisti šią politiką savo nuožiūra. Mes aiškiai neinformuosime savo klientų ar svetainės vartotojų apie šiuos pakeitimus. Vietoj to rekomenduojame kartais patikrinti, ar šiame puslapyje nėra pakeitimų.

Įvesdami galiojantį el. Pašto adresą, prie kurio turite prieigą, informuosime jus apie bet kokią renkamą asmeninę informaciją, susietą su tuo el. Pašto adresu, ir kaip ją tvarkyti, jei nuspręstumėte tai padaryti.

ĮSIGALIOJIMO DATA: 10-28-2020

Naudojimo sąlygos

Sąlygos

Prisijungdami prie šio tinklalapio, jūs sutinkate laikytis šios svetainės Terminai ir naudojimo sąlygas, visų taikomų įstatymų ir reglamentų, ir sutinkate, kad esate atsakingas už laikantis visų galiojančių vietinių įstatymų. Jeigu Jūs nesutinkate su bet kuriuo iš šių terminų jums draudžiama naudoti ar naudotis šia svetaine. Medžiagos, esančios šioje svetainėje yra saugomas pagal autorių teisių ir prekių ženklų įstatymus.

Naudokite licenciją

Suteikiamas leidimas laikinai atsisiųsti vieną medžiagos (informacijos ar programinės įrangos) kopiją iš BMG svetainės tik asmeniniam, nekomerciniam, laikinam žiūrėjimui. Ši licencija automatiškai nustoja galioti, jei pažeidžiate bet kurį iš šių apribojimų, ir BMG gali ją bet kada nutraukti. Nutraukę šios medžiagos peržiūrą arba pasibaigus šiai licencijai, turite sunaikinti bet kokią savo turimą atsisiųstą medžiagą elektronine ar spausdinta forma.

atsisakymas

Medžiaga BMG interneto svetainėje pateikiama tokia, kokia yra. BMG neteikia jokių aiškių ar numanomų garantijų, todėl atsisako ir paneigia visas kitas garantijas, įskaitant, be apribojimų, numanomas garantijas ar prekybą tinkamumu, tinkamumu konkrečiam tikslui, intelektinės nuosavybės nepažeidimą ar kitokį teisių pažeidimą. Be to, BMG negarantuoja ir nepateikia jokių pareiškimų dėl tikslumo, tikėtinų rezultatų ar patikimumo, susijusio su medžiagos naudojimu savo interneto svetainėje ar kitaip susijusia su tokia medžiaga ar bet kuriomis su šia svetaine susijusiomis svetainėmis.

Trūkumai

Jokiu būdu BMG ar jo tiekėjai neatsako už jokius nuostolius (įskaitant, bet neapsiribojant, nuostolius dėl duomenų ar pelno praradimo arba dėl verslo pertraukimo), atsirandantį dėl medžiagos naudojimo ar nesugebėjimo naudoti BMG interneto svetainėje, net jei apie tokios žalos galimybę žodžiu ar raštu buvo pranešta BMG ar BMG įgaliotam atstovui. Kadangi kai kuriose jurisdikcijose neleidžiama apriboti numanomų garantijų ar atsakomybės už padarinius ar atsitiktinius nuostolius, šie apribojimai jums gali būti netaikomi.

Svetainės Naudojimosi Sąlygos modifikacijos

BMG gali bet kada ir be išankstinio perspėjimo peržiūrėti šias savo svetainės naudojimo sąlygas. Naudodamiesi šia svetaine jūs sutinkate laikytis dabartinės šių naudojimo sąlygų versijos.