Со повеќе од
70 години искуство во производството, ние ги разбираме вашите потреби.

Од инженерство до дизајн, R&D до прототипови до производство, нашиот тим е посветен на вашиот успех. Ние не градиме само делови, туку градиме и доверба. Глобално поврзани преку нашиот ERP систем, нашите тимови за глобални услуги на клиенти за клиенти работат за ваш успех, управување со процеси, залихи и проактивни мерки за вишок на глобално следење.

КЛИКНЕТЕ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ НА BRACALENTE EDGE™
 • Листа за проверка во 13 чекори
 • Водич за моќта на материјалот
 • Прирачник за квалитет на добавувачот
 • Прототип до производство PDF
 • Списоци за постројки за растенија
 • Сертификати

Сертификати

Регистрации

 • ISO 9001: 2015
 • IATF 16949: 2016 година
 • AS9100D
 • ИТАР

Соодветно

 • ISO13485 - Медицински помагала

припадноста

 • PMPA
 • Црвениот крст на РМ
 • NIMS
 • Движењето на неврзаните

Способности

опрема

 • Вертикално мелење на ЦНЦ
 • ЦПУ хоризонтално мелење
 • ЦПУ вртење
 • Мелница за вртење ЦПУ
 • Вртење на швајцарски CNC | Мулти-оска

 • Обработка на завртки со повеќе вретена
 • Ротари Трансфер ЦПУ
 • Во просторијата за алатки во куќата

технологија

 • Следење на оптоварување на алатки и управување со животот на алатките
 • Дизајн на CAD
 • Обратно инженерство
 • Офлајн програмирање
 • Автоматски | Роботски машини за полнење
 • Откривање и испитување на алатки

 • Дизајн и производство на сопствено работно место
 • Осветлува Производство
 • Во одржување на куќата и автоматизација

Специјални процеси
Во куќа

 • Тешко вртење
 • Grooving и лице Grooving
 • Дупчење со длабоки дупки
 • Здодевно
 • Реиминг
 • мелење
 • Обработка со повеќе оски

 • Чистење на делови; растворувач и воден
 • Одмастување
 • Лапирање
 • Дебрирање
 • Вибрирачка завршна обработка и печење

Специјални процеси
Поддоговор

 • Сликање на палто
 • Метален површински третман
 • Третман на топлина
 • Индукција на третман на топлина
 • Карбуризирање
 • Лемење
 • Процеси на обложување и обложување
 • Анодизирање
 • Галванизирање
 • Фосфатизирање
 • Емајлирање
 • Позлата за галванизација, електрополирање и електричен палто
 • Сликарство

 • Хром и никел
 • Плазма слој
 • ЦВД и ПВД ​​обложување
 • Боени
 • Спреј Сликарство
 • Роботско сликарство
 • Песок детонација
 • Завршувањето на Рото
 • Завршувањето на барел
 • Зголемено заварување
 • Ковачки парички
 • полирање
 • Хемиско и термо обезмастување

Ви претставуваме - Макино MMC2

 • Вграден во автоматизација
 • Го осветлува производството
 • Ефикасност и флексибилност
 • Подобрувања на трошоците
 • Намалено време за поставување

Макино машина MMC2

Торнос
Мулти-швајцарски

 • (8) вретена од 26 мм и автоматизиран фидер за шипки
 • Изведба и ефикасност на повеќе вретено
 • Прецизност на швајцарска машина
 • Производство на исклучени светла (LOOP)

tornos multiswiss