„ЛУPЕТО ВО БРАКАЛЕНТ СЕ НАШЕ НАЈГОЛЕМ И НАЈКЛУЧЕН СРЕДСТВО“.

Рон Бракаленте, Претседател и извршен директор

Основните вредности на кои Силвин Бракаленте ја изгради компанијата се истите оние што го движат Бракаленте денес. Континуирано подобрување, почитување, социјална одговорност, интегритет, тимска работа и семејство се 'рбетот на тимот ширум светот. Овие карактеристики ги обликуваат деловните одлуки и помагаат во водењето на патеките во кариерата на членовите на нашиот тим.

Континуираното подобрување е навлезено во традиција и се издигнува преку иновации.

Универзитетот Бракаленте ги обучува нашите тимови и создава поелегантна и разноврсна програма за производство. Ние соработуваме со трговски училишта и ги отвораме нашите капацитети за Денови на производство во Трумбауерсвил. Ние веруваме во одржување на занаетчиството на производство од генерација на генерација, бидејќи наоѓаме нови начини за насочување и подобрување на можностите.

Со секој вработен се однесуваме како да е член на нашето семејство. Нашата грижа број еден е нивното здравје и безбедност. Нашата цел е да им помогнеме да ги постигнат своите цели бидејќи создаваме можности за напредување. Инвестираме во нивната иднина и бараме нов талент за да го надополниме нашиот тим. Ние сме намерни да создадеме култура на заедница низ целиот БМГ.

Заинтересирани сте да дознаете повеќе? Аплицирајте за една од нашите отворени позиции или испратете ни е-пошта на [заштитена по е-пошта]

Ние нудиме конкурентна компензација и пристап до сеопфатна програма за придобивки.

Вработените во BMG можат да изберат да учествуваат во следниве пакети со придобивки:

 • Сеопфатни планови за медицински, стоматолошки и визија
 • 401 (К) со натпревар на компанија
 • Платени празници и одмор
 • Споделување на стимулациите за добивка
 • Осигурување на живот
 • Долгорочно и краткорочно инвалидско осигурување
 • Помош за школарина
 • Награди за услуги
 • Бонус за присуство
 • Стимула за вработување
 • Компанијата плати обука

Групацијата за производство на Бракаленте е работодавач со еднакви можности. Наша политика е внимателно да избереме, ангажираме, задржуваме и промовираме квалификувани вработени. BMG нема да ве дискриминира незаконски заради вашата раса, боја, возраст, пол, религија, национално потекло, висина, тежина, не-дисквалификација-попреченост, брачен статус, статус на ветеран или која било друга заштитена карактеристика. Оваа политика се однесува на сите апликанти и вработени во сите аспекти на работниот однос.

 • Сметки за плаќање и побарување
 • Административни асистенти
 • Чирак инженери
 • ЦПУ машинисти
 • Општи машинисти
 • Техничари за одржување
 • Инженери за производство
 • Ракувачи со материјали
 • Распоредувачи на производство
 • Програмери
 • Купување
 • Инженери и техничари за обезбедување квалитет
 • Специјалисти за продажба и услуги на клиенти
 • Поставете / оператори
 • Испорака / Складиште
 • Аналитичар на снабдувачки синџири
 • Производители на алатки и прицврстувачи
bracalente член на тимот кој работи на прилагодена компонента
Член на тимот на Бракаленте на работа
Двајца членови на тимот на Бракаленте работат заедно на биро

Тековни отворени позиции

Изберете отворена позиција или пополнете ја нашата општа пријава за вработување.