Bracalente Manufacturing Group најавува проширување на кинеските операции

Компанијата со седиште во Пенсилванија планира дополнување на објектот во Вуџианг за да се приспособи на зголемената светска побарувачка Bracalente Manufacturing Group (BMG) го најавува проширувањето и преместувањето на својата локација Bracalente Metal Products (BMP) во…

Прочитај повеќе

Ангажиран остварен менаџер за продажба за да го прошири опсегот на производствената компанија со седиште во Пенсилванија

Нов талент донесен за да расте Домашното присуство на глобалниот производител со седиште во Пенсилванија на Bracalente Manufacturing Group, Bracalente Manufacturing Group (BMG) го најавува остварениот професионалец, Tammy Work, како менаџер за продажба. Работата е индустрија…

Прочитај повеќе

Локалната фондација се обидува да има големо влијание

ТРУМБАУЕРСВИЛ, ПС, 4 ноември 2021 година - Фондацијата за спомен на Силвен Бракаленте (SBMF) го одржа седмиот годишен настан за спортска глина и собирање средства на 30 октомври 2021 година, собирајќи повеќе од 55,000 американски долари за поддршка на производствените трговски организации во…

Прочитај повеќе

Производствената групација Бракаленте најавува проширување на операцијата во Индија. Новата локација го зголемува стапката на глобално производство.

ЗА ПОСЛЕДНО ОБЈАВУВАЕ Трумбауерсвил, ПА, 22 јуни 2021 година - Група за производство на Бракаленте (БМГ) го објави Пуна, Индија за отворање на нивните глобални операции и логистички ресурси. Нивната зграда од 3,500 квадратни метри спојува магацин, технолошки центар

Прочитај повеќе