1: Тим

2: Договор
производство

3: Набавка
синџири

4: Квалитет
Осигурување

5: Ризик
управување со

6: Континуирано
Подобрување

Како работи? Бракаленте Еџ започнува со луѓе.

Тимот BMG е целосно фокусиран на вашата деловна активност. Од машинистот на подовите во продавниците, инженерите и техничарите за контрола на квалитетот до тимот на снабдувачки синџири до нашите услуги за клиенти и менаџери на проекти, ве спаруваме со експерти во вашата индустрија. Секој чекор во процесот, ние строго ја следиме ефикасноста, наоѓајќи нови начини за проценка и управување со ризикот и да обезбедиме невидена вредност.

Бракаленте Еџ е темел на нашата култура. Наоѓаме начини да работиме заедно преку нашата глобална мрежа од САД до Кина, Виетнам, Индија и Тајван, нашите тимови работат за вас.

Дознајте повеќе за нашата култура
КЛИКНЕТЕ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ НА BRACALENTE EDGE™
  • Листа за проверка во 13 чекори
  • Водич за моќта на материјалот
  • Прирачник за квалитет на добавувачот
  • Прототип до производство PDF
  • Списоци за постројки за растенија
  • Сертификати