Седиште на САД

Група за производство на Бракаленте
Одделот за продажба

адреса:

20 W. Creamery Road,
Трумбауерсвил, ПА 18970

телефон:

(215)-536 3077

Факс:

+ 1 215-536-4844

Растенијата во Кина

Бракаленте Метал Производи Суџоу ДОО

адреса:

288 пат Генгтијан
Нова и hi-tech зона за развој Fenhu
Вуџијанг, провинција ianиангсу 215211

телефон:

+ 86 5128 155 9595

Директно контактирајте не

Рон Бракаленте

Рон Бракаленте

Претседател | извршен директор

Jackек Танг

Jackек Танг

Генерален директор БМП Кина

Кен Крац

Кен Крац

Заменик претседател

Скот Китон

Скот Китон

Потпретседател за финансии

Дејвид Бориш

Дејв Бориш

Операции за потпретседател

Пол Невелс

Глобален развој на бизнисот

Богат Наст

Богат Наст

Менаџер за производство на инженеринг

Дан Арденте

Дан Арденте

Менаџер за системи за квалитет

Кевин Браун

Производство инженеринг

Стивен Кемп

Услуги на клиентите

Браннда зделка

Бренда Дил

Менаџер на човечки ресурси