1: Тим

2: Договор
производство

3: Набавка
синџири

4: Квалитет
Осигурување

5: Ризик
управување со

6: Континуирано
Подобрување

Кога работите со BMG, работите со глобален тим кој го познава вашиот бизнис и Bracalente Edge е основа на нашите глобални и домашни партнери со синџирот на снабдување.

Имаме тимови кои работат домашно и во стратешки региони со ниска цена за да ви ги обезбедат најдобрите трошоци за да ги исполните вашите крајни цели. Нашите експерти знаат каде и како да се обезбедат квалитетни материјали. Ние постојано ги следиме и предвидуваме домашните и глобалните трендови и иницијативи за да обезбедиме вашите проекти да имаат непречено извршување.

Вие не добивате само компонента од BMG, туку добивате и гаранција за BMG - истите строги системи што ги имаме во погоните во сопственост на BMG се поддржани кај нашите добавувачи. Ние работиме на континуирано подобрување на комуникациите и вработување на најдобрите практики на BMG при развој, производство, регулирање на квалитетот и испорака на вашите делови. Прецизна обработка што внесува вредност во секој проект и гради доверба со секоја испорака. Ние се гордееме со нашите партнерства и работата.

КЛИКНЕТЕ ЗА ПРЕЗЕМАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ НА BRACALENTE EDGE™
 • Листа за проверка во 13 чекори
 • Водич за моќта на материјалот
 • Прирачник за квалитет на добавувачот
 • Прототип до производство PDF
 • Списоци за постројки за растенија
 • Сертификати

Со операции во САД, Кина, Индија и Виетнам, го потврдивме нашиот синџир на снабдување преку:

 • Сеопфатни проекции
 • Барања за процесот
 • Регулаторни стандарди
 • Транспарентност
 • Развој на управување
 • Глобално признати сертификати
 • Менаџмент базиран на перформанси