Компоненти

Калем | ВРТЕЕ / МИЛКА ВОДЕЕ ПОВРТИ СС | Швајцарија СКРИЈА | ПЕЧАТЕ /Е / ГЛОБАЛНО СС ДОМАУВАЕ | ВРТЕЕ / МИЛКА

КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ

Бракаленте им помогна на опремените старатели со некои од најрафинираните компоненти во модерната медицина. Нашите производи се користат рутински низ медицинската област, од стоматолошки ординации до ургентни соби.

ДОВЕРЕНИ ОД ДОКТОРИ

Производите на Бракаленте се дизајнирани за секое ниво на медицинска постапка, од прегледи до трансплантации.

НАУКА ЗА ЛЕКУВАЕ

Нашата технологија спасува животи и ние сериозно го сфаќаме тој товар. Нашето вртење, мелење и мелење произведува болнички алати за конкурентна цена.

материјали

Типични материјали вклучуваат месинг, бакар, бронза, јаглероден челик, нерѓосувачки челик и легури на висока температура.

Разновидни клиенти

Студија на случај

Водечка компанија за медицинска технологија

Индустрија: Медицински
Компанија за напредна технологија во медицински помагала, ласери и прецизна контрола на движењето рапидно растеше. Внатрешниот проект беше да се консолидира старата домашна база на снабдување и да се најдат почитувани, добавувачи на производство со глобално присуство.