Bracalente Manufaktur Grup (BMG) ngagaduhan catetan lagu salami 65 taun bagian mesin sareng komponenana kalayan presisi ngarah industri. Ayeuna, jasa péngkolan CNC urang mangrupikeun inti kamampuan mesin presisi tinggi kami.

Jasa Ngaktipkeun CNC di BMG

Diantara dua fasilitas sertifikasi ISO 9001: 2008 kami - Trumbauersville, markas PA sareng pabrik kadua kami di Suzhou, Cina - kami ngoperasikeun langkung ti 75 mesin péngkolan CNC. Mesin péngkolan CNC kami didamel ku spesialis industri, kalebet:

  • Miyano
  • Tsugami
  • mori seiki
  • Maca
  • Wasino
  • Hardinge
  • bentang
  • Haas
  • kia
  • Hyundai
  • Daewoo

prosés

Kami ngasuh lathes kami dugi ka 3 "(75mm) diaméterna sareng potongan damel dugi ka 10" (254mm) diaméterna. Kami ogé dilengkepan pikeun ngalakukeun rupa-rupa prosés péngkolan CNC:

  • Ngabuburit Keras - prosés anu dirancang pikeun ngagentos prosés ngagiling anu dianggo pikeun bahan anu karasa.
  • Nyanghareupan - Nyanghareupan nyiptakeun permukaan planar ageung, atanapi wajah, dina tungtung padamelan.
  • Grooving sareng raray grooving - prosés motong alur tina jero anu parantos ditangtukeun kana sisi atanapi nyanghareupan bahan padamel.
  • Pangeboran - Dipaké utamina pikeun miceun matéri tina bahan padamel anu dimimitian dina nyanghareupan na, mesin péngkolan CNC anu langkung maju tiasa ngeureunkeun rotasi benda kerja sareng bor atanapi ngagiling di tengah atanapi pusat peuntas pikeun dianggo.
  • Ngabosan - prosés ngagedékeun liang sateuacanna dibor ku alat sél-titik.
  • Reaming - Prosés ngagedekeun liang sateuacanna dibor ku alat multi-flute anu dirancang pikeun motong ukuran diameter diaméter alatna.

The dasar

Turning mangrupikeun salah sahiji prosés mesin anu pangkolotna - éta ngagaduhan akar di Mesir kuno, Asyur, sareng Yunani - sareng ogé, intina, salah sahiji anu paling dasar.

Dina péngkolan, bahan dasar dina bentuk batang dipintal gancang di tengahna dina mesin bubut. Hiji atanapi langkung alat motong, umumna mah alat non-usaha Rotary tina sababaraha bentuk, ngalih sapanjang workpiece sacara linier, ngaluarkeun bahan tina workpiece berputar nalika ngalir.

Dina skenario pembuatan modéren, ampir sadaya puteran dilakukeun dina mesin péngkolan CNC. Otomatis, mesin péngkolan CNC sanggup ngahasilkeun potongan lengkep sareng tingkat presisi anu luhur, nyepeng bahkan kasabaran anu paling ketat, ngagunakeun otomatisasi robotic sareng beban alat pikeun ngaoptimalkeun umur pakakas.

Diajar deui

Métode anu didaptarkeun di luhur ngan ukur ngagambarkeun sampling alit tina jasa péngkolan CNC anu kami nawiskeun di BMG. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan kamampuan urang, tingali kana tabel spésial kami di handap, atanapi kontak urang pikeun nyungkeun cutatan gratis!

spésifikasi

 Prosés Ngaktipkeun
 CNC Ngaktipkeun
 keureutan
 beungeut
 legok
 Alur Beureum
 Malung
 Threading Titik Tunggal
 Thread Rolling
 Knurling
 Perpisahan Cut-off
 Mesin Ngabuburit
 Hidromat CNC
 CNC Multi-sumbu X, Y, Z, C, Y, B
 CNC Multi-spindle, 2 & 6
 CNC Swiss
 Mesin Bar
 Tolerances  +/- .00025
 Bagian Diaméterna  Maks: 12 ″ - Dia / 300mm
 Min: .060 ″ - Dia / 1.5mm
 Bagian Panjang  Maks: 30 ″ / 760mm
 Kamampuh Alat  ON sareng OFF Programming CAD CAM
 Mesin sumbu multi-sumbu
 Mesin Ngunggah Robot
 Mesin Ngunggah Bar Otomatis
 Mesin Bar & Chucking
 Alat Detéksi & Probing
 Alat Ngawas Beban
 Manajemén Kahirupan Alat
 Jenis Chuck  2, 3, & 4 Jaw Chucking
 Ganti Gancang ID & Sistem OD Collet
 Ngayakeun Modular Work
 Desain & Pabrikan Daérah Khusus Di-Bumi
 Volume Produksi  Volume Low, Sedeng, & Tinggi
 Prototipe kana Produksi
 Times kalungguhan Sadia  24 Jam Turnaround Kana Pamundut
 Dicutat dina Dasar Pakasaban-Ayub
 KANBAN
 Konséntment
 Tarik System
 Sistem EDI
 Bahan (Logam)  Paduan Baja
 aluminium
 kuningan
 Paduan Perunggu
 Perunggu Aluminium
 karbon Steel
 Tambaga & tambaga campuran
 Beusi sténless
 titanium
 PUNCAK
 Hastelloy
 Inconel
 molybdenum
 Monel
 Bahan (Polimér Plastik)  Delrin
 PVC
 Lucite
 Grafit
 nilon
 Teflon
 Pamungkas
 Layanan Menengah Ditawiskeun
 grinding
 Broaching
 Threading (Motong & Ngagulung)
 Deburring
 Passivation
 Ngalangkungan Vibratory
 Ngabuburit
 Plating
 Panas Ngubaran
 Anodizing
 Lukisan & Palapis Bubuk
 las
 Koin
 Sealing Logam-ka-Logam
 Pokus industri  Aerospace
 medis
 pertanian
 HVAC
 hidrolik
 Pneumatic
 Minyak & Gas
 tanaga
 Alternnergi alternatif
 pelesir
 Sistem Lampu Profesional
 Militer & Pertahanan
 Ordinansi
 Aplikasi anu Ditingalikeun  bar
 piring
 castings
 Pangapunten
 Wangun Injeksi Logam
 Logam Sinter
 Manifolds
 pin
 Bushings
 Pakarang
 Poppét
 Collars
 Perumahan
 Majelis mékanis
 pariksa valves
 Diaforram
 nyertakeun
 awak
 Rollers
Sagala komponén mékanis atanapi mesin perakitan tina logam atanapi plastik dina ukuran ukuran urang bakal aya di imah roda urang. Punten taroskeun ka batur ti tim penjualan atanapi layanan palanggan kami pikeun pitulung.
 Standar industri ISO 9000: 2008
 AS9100 (Murag 2016)
 Patuh kana AS9100, TS
 format file  AutoCAD (DWG, DWZ)
 BMP - Bit Mapped Graphics
 Catia (CATDrawing, CATPart)
 DXF - Format Interchange Drawing, atanapi Format Exchange Drawing
 GIF - Format Parobihan Grafika
 IGES - Spesifikasi Parobihan Grafik Awal, Format File ANSI
 Panemu (IDW, IPT)
 JPG atanapi JPEG - Grup Ahli Photographic Gabungan
 PDF - Formasi Dokumén Portabel
 Pro-E atanapi Pro / Insinyur (DRW, PRT, XPR)
 SolidWorks (SLDPRT, SLDDRW, SLDDRT)
 LANGKAH - Standar pikeun Bursa Data Model Produk
 SurfCam (DSN)
 TIFF - Format Gambar Gambar Anu Tag