Silvene Bracalente mangrupikeun paningal sareng manah wirausaha. Anjeunna ageung ageung di luar Philadelphia. Dibangkitkeun di komunitas Trumbauersville anu raket, anjeunna asup kana angkatan kerja saatos kelas dalapan pikeun ngabantosan kulawargana. Anjeunna rajin, milarian padamelan sareng gancang diwanohkeun di toko mesin lokal sareng pabrik pakean. Karepna pikeun kahirupan sareng asah alam ngadorong karirna, tapi anjeunna hoyong nyiptakeun warisanna nyalira.

Dina duapuluhan, anjeunna ningali kasempetan pikeun ngamimitian bisnis mesin di garasi na. Nikah ayeuna sareng damel full-time dina industri baja, anjeunna cahaya bulan sareng akhir minggu, ngeusian pesenan pikeun klien na. Anjeunna nampi GED na sareng serius ngeunaan ngawangun nami Bracalente.

Anjeunna dipikaterang janten solver masalah sareng nyayogikeun layanan palanggan anu luar biasa. Palanggan na ngandelkeun anjeunna sareng bisnis mimiti naék sacara lokal. Ti toko mesin sekrup pikeun komponén anu langkung rumit pikeun palanggan anu langkung ageung. Putrana, Thomas dibina dina bisnis. Masinis master, anjeunna tiasa ngabantosan ngasah katrampilan para padamel, mendakan efisiensi sareng kasempetan énggal di pasar, nyandak salaku CEO dina pertengahan taun dalapan puluhan.

Usaha éta terus tumuh sacara régional, ngembang kapasitas sareng kamampuan. Nuturkeun léngkah bapakna, Tom ngagaduhan kulawarga sareng teu lami putrana damel di lantai pepelakan nalika usum panas. Ti umur dua belas taun, Ron nuju diurus pikeun ngambil alih bisnis sareng teu lami saatos lulus ti kuliah, anjeunna mimiti nyandak peran anu langkung senior di perusahaan.

Bracalente terus tumuh sacara nasional tapi industri nunjukkeun tanda-tanda pergeseran. Téknologi anyar, inovasi sareng struktur biaya babarengan sareng produksi luar negeri mimiti ngikis pertumbuhan ieu. Dina pertengahan taun 2000an, bisnis éta ditantang bersaing dina skala global. Dina taun 2008, Bracalente muka pabrik di Cina, ningkatkeun kapasitas sareng kamampuan manufaktur sapanjang sareng prosés streamlining kanggo nyayogikeun jasa anu luar biasa pikeun palanggan di aerospace, pertanian, industri, minyak sareng gas, médis, taktis sareng rekreasi. Sidik tambahan ngabantosan pituduh strategi ranté suplai global sareng ngarah kana hubungan kerja di Tiongkok, India, Vietnam sareng Taiwan. Prakarsa paningkatan kontinyu mempermudah investasi modal taunan kana alat-alat anyar, inovasi sareng ingetan bakat sareng akuisisi. Spésialisasi dina industri anu diatur; misal ITAR, AS9100, sareng sajabana, pabrik AS ngalaksanakeun proyek pertahanan sacara global bari ngamankeun program kaleuleusan Bracalente Edge ™.

Dina taun 2020, Bracalente ngalih gancang pikeun masihan dukungan nalika COVID-19 Pandemi. Ngayakeun salaku bisnis penting, BMG tiasa ngagentos sumberdaya pikeun mastikeun yén para nasabah tiasa ngajaga produksi salami pareum, nguatkeun posisi salaku pamimpin pasar global.

Tingali Langkung Ngeunaan Carita Bracalente
poto vintage tina silvene bracalente
poto antik tilu pagawé di jero fasilitas bracalente
Poto antik pagawé Bracalente di fasilitas
poto vérin luar tina fasilitas bracalente