MAKINO MMC2

Bracalente Manufaktur Grup bangga ngumumkeun tambahan tina Makino MMC2 System ka fasilitas urang. Sistem Makino MMC2 ngahubungkeun pusat mesin horizontal individu kana sistem palet otomatis pikeun ningkatkeun produktivitas. Mesin tradisional ngagaduhan 2 palet pikeun ngamuat bagian sedengkeun MMC2 ngagaduhan kapasitas nahan 60 palet dina majalah sareng 10 palet tambahan dina mesin. Kauntungan utama tina tambahan ieu nyaéta kamampuan pikeun moto produksi lampu kaluar (LOOP). LOOP mangrupikeun waktos nalika sistem jalan tanpa dijaga bari teu aya operator dina pabrik. Penambahan sistem Makino MMC2 boga potensi pikeun ngahasilkeun tambahan 8,000 - 12,000 jam machining per taun.

kamampuhan

  • Diwangun dina otomatis
  • Lampu kaluar pabrik
  • Kekecapan sareng kalenturan
  • Perbaikan biaya
  • Ngirangan waktos atur